Van olyan akit tavasszal és/vagy most megbüntettek a kijárási korlátozások figyelmen kívül hagyásáért?
Köbö lexarom a kijárási tilalmat és nem büntettek meg, minden este oda vagyok. Senkihez nem szólnak a rendőrök csak a gyanús egyedekhez.
Tudják a rendőrök is, hogy marhaság. Nem az 500 méterenként elhaladó emer fogja elfertőzni az országot jobban.
De lehet holnap megbüntetnek, lehet 100 rendőrből 1-2 hülye.
Egyébként nem tudom, mégis honnan a bánatból kéne tudnia mindenkinek, hogy mi a szart találnak ezek ki pár naponta. Én is csak azért tudom, mert tavaly óta olyan helyre költöztem, ahol a lakótársak a tévét bújják. Azelőtt, mikor teljesen magam éltem egy tanyán szinte önellátásból, jó ha hónapos csúszással tudtam meg, mi megy ebben az országban. Direkt nem vagyok hajlandó semmiféle média- és sajtószennyet hallgatni / olvasni, ami ezen ország ezen rendszerében megszületik. Youtubon is évek óta kizárólag ázsiai videókat néztem.
Simán megtörténhetett volna velem is, ha szomszédjaim nem a tévét bámulják. A Déli környékén legalább kiplakátolták, minden sarokra, mely részeken van a maszkhordás, és hány órakor nem lehet kinn lenni.
Majd pont az a néhány éjjel mászkáló remete adogatja szét a vírust. Nappal meg dugig a plázák. Eszem megáll. Persze, a rendes, keresztény, családos polgár az este otthon van, úgyis gyereket fektet, a "zülött" életvitelű rétegeket meg lehet csesztetni. Jót röhögnek magukban, gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!