Engem miért zavart tovább a rendőr?
Láttam , hogy rendőri ellenőrzés van a városba befele menő úton megfordultam, hogy igazoltassanak mert még maguktól csak egyszer igazoltattak egyszer én álltam meg mert unatkoztak, mondtam akkor igazoltassanak , ( anno az elsőnél nem világított a menetfényem és szóltak ezért, rosszul éreztem magam, hogy találtak nálam hibát) röhögtek , szondaztattak , mondtam, hogy az eü ládát is odaadjam? Meg a háromszöget? Van izzó készletem! Erre mondták nem kell, csak szonda volt.
Most egy kitűnő műszaki állapotú autóval voltam , direkt megfordultam kivártam, hogy ne állítsanak meg senkit és gondoltam engem fognak, neeem utolért egy Skodás nekem mondták " menjen csak tovább" Skodást igazoltatták.
Mentem egy kört már bent ültek a kocsiba. Húsvétkor kint vagyok, hogy hátha igazoltatnak. Bezzeg ha 20:00 után mennék 30 ezerért igazoltatnának. Mi van akkor ha egy bűnöző vagyok? Vagy pszichotróf anyag csempész?
Tutti akkor fognak majd ha sietek valahova.
Én itt vagyok. Levike vagyok. Én vagyok az nem a kérdező.
Kedves kérdező!
Valószínűleg neked is vannak gondok, a kérdésed megfogalmazása alapján.
Nálam is vannag gondok. Enyhe mentális problémám van.
Egy szinten vagyunk, de azért én okos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!