Engem miért zavart tovább a rendőr?
Láttam , hogy rendőri ellenőrzés van a városba befele menő úton megfordultam, hogy igazoltassanak mert még maguktól csak egyszer igazoltattak egyszer én álltam meg mert unatkoztak, mondtam akkor igazoltassanak , ( anno az elsőnél nem világított a menetfényem és szóltak ezért, rosszul éreztem magam, hogy találtak nálam hibát) röhögtek , szondaztattak , mondtam, hogy az eü ládát is odaadjam? Meg a háromszöget? Van izzó készletem! Erre mondták nem kell, csak szonda volt.
Most egy kitűnő műszaki állapotú autóval voltam , direkt megfordultam kivártam, hogy ne állítsanak meg senkit és gondoltam engem fognak, neeem utolért egy Skodás nekem mondták " menjen csak tovább" Skodást igazoltatták.
Mentem egy kört már bent ültek a kocsiba. Húsvétkor kint vagyok, hogy hátha igazoltatnak. Bezzeg ha 20:00 után mennék 30 ezerért igazoltatnának. Mi van akkor ha egy bűnöző vagyok? Vagy pszichotróf anyag csempész?
Tutti akkor fognak majd ha sietek valahova.
Te vagy a nyomozós kihallgatásos kérdező is?
Amúgy nem is értem mi a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!