A kijárási tilalom horgászatot is érinti?
Van itt tőlünk nem messze egy kis holtág ahol előszeretettel szoktam pecázgatni. Általában vagy a hajnali órákban járok le vagy az esti órákban mivel akkor éri meg belógatni fogás tekintetében.
Szerettem volna még a szezonban lemenni vagy 2x-3x azonban nem vagyok benne biztos, hogy ez a tilalom a horgászatot mennyire érinti? Tavasszal ha jól tudom a horgászat kivétel volt.
Nem hiába vannak kivételek sorolva...
Közte van a horgászat? NINCS!
Miért ilyen nehéz "érteni" ebben az országban?!?
"Tavasszal ha jól tudom a horgászat kivétel volt."
Nem volt kivétel, a halőr köteles volt értesíteni a rendőrséget, ha a kijárási korlátozást idején valaki kint tartózkodott.
Mint egyéni szabadidős tevékenységet lehet folytatni 5-től 20-ig.
"az étel köztudott létszükséglet"
Ha tudod igazolni, hogy mást nem vagy képes fogyasztani csak az általad fogott halat, akkor valóban az. Addig is van más a kifogott halat tökéletesen helyettesítő termékek, szóval még mindig 5-től 20-ig horgászhatsz.
"Állatok legyilkolása szórakozásból nem létszükséglet"
Mért ne lenne létszükséglet? Te méh sohasem ettél semmilyen állatot? Ha a teszkóban veszed meg ugyanúgy te ölted meg, te bérelted fel a hentest készpénzzel.
# 7:
Erre írtam már máshová is, hogy amíg kijárási korlátozás volt érvényben, addig ezen az oldalon örökké kijárási tilalomra történt hivatkozás. Most, hogy szerda éjféltől kijárási tilalom lesz este 8 és hajnali 5 között, mindenki kijárási korlátozásra hivatkozik. :D
Bár még a Magyar Közlönyben nem jelent meg, de Orbán kijárási tilalmat jelentett be napközben.
7:vagyok
Köszi, igen! igaz!
Este 8 és hajnal 5 között kijárási tilalom lesz, felmentés csak munkába járás esetén lehetséges.
És korlátozó intézkedéseket kell bevezetni
Bocs, ezzel kevertem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!