Mi ez hosszú fémalakú valami a rendőrségen az irodákban?
Többször jártam már kihallgatáson a rendőrségen és feltűnt, hogy az irodákban szinte minden alkalommal láttam ilyen kb 25 cm hosszú és kb 50 cm átmérőjű fém tárgyat, kupakkal.
Azt tudom, hogy páncélszekrény minden irodában van, valamint minden nyomozónak van kulcsosdoboz, amiben leadják a kulcsot.
Viszont, az ilyen fémtárgy, amit fent leírtam, mi lehet?
Esetleg kávéstermoszra gondoltam, amiben a kávét tartják, de lehet tévedek , ugyanis minden irodában egyforma volt valahányszor láttam.
Engem feltartóztattak, hogy mit keresek ott és mondtam, hogy mi történik itt, nem értem, mondtam engedjen el, mennem kell, erre megfogott, ki akartam tépni magam a szorításából és ekkor megfogta a kabátom a melkasamnál, és nekinyomott a falnak, közbe fenyegetett én pedig lefújtam gázsprayvel, majd kitéptem magam a szorításából, mert odakapott a szeméhez és elszaladtam, de kiabált, hogy "segítség lefújt valamivel fogják meg!" Az utcán senki nem teljesítette a kérését, azonban két az edzőteremből hazainduló izmos férfi megfogott és hívták a rendőrséget, hogy én lefújtam egy embert spray-vel. Kijött a tulaj is, ott faggattak miért voltam bent, kijött a rendőrség és még utána mikor már kint voltak, a tulaj kitalálta, hogy a tagdíjak eltűntek és, hogy el tudjak menni ezért fújtam le egy másik embert, aki számonkért.
Az ügyészség parancsolt rá a rendőrségre egy jó fél év után, hogy a gyanúsítást módosítsa és közölje velem, hogy "rablás". Ezzel is vádol az ügyészség, azonban a bíró látszik, hogy elég komolyan vizsgálja az ügyet. Keresztkérdésekre a tanút megforgatta, aki nem tudott hirtelen válaszolni csak mosolygott.
Tehát ez nem rablás, amit csináltam, valakinek jusson végre eszébe. Remélem a bírónak eszébe fog jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!