Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit jelentett vajon a rendőrne...

Mit jelentett vajon a rendőrnek ez a "hosszú" nézése?

Figyelt kérdés

Ma lementem napi menüt ebédelni, amikor kiültem a teraszra enni, akkor a szembeni panelház parkolójába befordult egy rendőrautó, majd elment valahová, kb két perc mulva a közelebbi parkoló kijáró útjánál jött ki, ami kb 10 m-re volt az étterem terasztól. Amikor ott jött kinézett a rendőr és az 1-2 másodperces rámnézés helyett, kb 10 másodpercig nézett. Ugye az emberek, ha ránéznek valakire 1-2 másodpercig az rendben van de, ha már hosszú ideig néz valaki valakit, akkor már az figyelemfelkeltő.

Rendőr nézett ráadásul olyan hosszan.

Szerintetek miért? Mit jelent a rendőrségen a hosszas nézés? Lehet hasonlítok egy körözött emberre?

2020. máj. 11. 19:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A rendőrségen a hossza nézés azt jelenti, hogy éhes.
2020. máj. 11. 19:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért nézett hossszan mert rövidlátó.
2020. máj. 11. 19:25
 3/12 A kérdező kommentje:

Lehet azt nézik, hogy ki milyen szabályt szeg meg, hogy megbüntethesse, vagy a fene se tudja.

Vsnnak rendőrbe is ilyenek is, olyanok is. Normális is van, meg másmilyen is.

2020. máj. 11. 19:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

a rendőrnek minden büntetés plusz adminisztrációt jelent

hacsak nem kifejezetten azért vezényelik ki, hogy erre figyeljen akkor rohadtul nem fog a saját szakállásra megbüntetni

2020. máj. 11. 19:49
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom némi ijedség vagy enyhe félelem látszódhatott rajtad, azért nem lett folytatás.

Ezek a nyomorult fajták abban élik ki a kisebbségi komplexusukat, hogy a rendőri egyenruhában hatalmaskodnak!

Civilben a pofájukat sem merik kinyitni mert gyáva xarok, de az egyenruhában mindjárt nagy az arcuk!

Ha ne mutattad volna az ijedelem vagy a félelem legkisebb jelét sem, akkor igazoltatásba kezdett volna hogy meghunyászkodásra bírjon.

Ismerem a mocskos fajtájukat.

Volt hogy annyira elfajult a helyzet köztem és a nyomoronc között, hogy már a rangidős párja utasította hogy fejezze be a hülyeséget, mielőtt nagyobb baj lesz!

Tapasztaltabb lehetett, mert tényleg állon készültem csapni a majmot! A társa pedig nem hiszem hogy egy eljárásban mellette vallott volna!

2020. máj. 11. 20:23
 6/12 anonim válasza:
54%

Nem kell nagy dologra gondolni!

A járvány ügyi szabályokat ellenőrizte!

Pl 9 és dél között 65 év alattit elméletileg nem lehetne látni..

De persze vannak dolgok amiért lehet menni.

Úgy jön ide pl a maszk.. Éves közben johogy nem volt rajtad..

De ez nem krimi jelenet! Jól megnézett! És kész! Mi bajod lett belőle?

Kedves kérdező! Te tetted fel ma azt a kérdést hogy a piros lámpánál integetett neked egy rendőr?

Az is te vagy?

2020. máj. 11. 20:41
 7/12 anonim ***** válasza:
2 órája egy rendőr ugyanezt kérdezte, hogy egy srác kajált egy étterem teraszán és 10mp-ig nézte
2020. máj. 11. 20:48
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem én tettem fel a piros lámpás kérdést, de olvastam, aki feltette az. Á hagyjuk.

Másik, én nem ilyedtem, csak figyelemfelkeltő volt. Nem ilyedős vagyok, az ellenkezője inkább. Ha odajött volna jogtslanul intézkedni, akkor kiálltam volna az igazamért.

F/40

2020. máj. 11. 21:05
 9/12 Andizsuzsi ***** válasza:

" 9 és dél között 65 év alattit elméletileg nem lehetne látni."

Miért is?

2020. máj. 11. 22:13
 10/12 A kérdező kommentje:
jav: ilyedtem = iJedtem .
2020. máj. 12. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!