Mit gondolnának a rendőrök, ha valaki mosolyogva menne be a rendőrségre?
Figyelt kérdés
Többször jártsm már a rendőrségen és általában azt lehet az embereken látni, akik oda be vannak idézve, hogy vagy szomorúak vagy természetes arccal jelennek meg, de senkin sem volt még soha egy mosoly sem, de jogos is, mert ki az aki rendőrségre szeret menni, senki.
Azon gondolkodtam, hogy mit gondolnának a nyomozók, ha azt látnák hogy valaki mosolyogva érkezik be az ajtón?
Egy kis mosoly még belefér vagyis nem mindenki egyforma természetű?
2020. okt. 28. 20:52
11/17 anonim válasza:
Igazából két lehetőséged van: Vagy senki nem látja, vagy azonnal lekapcsolnak, mert nincs rajtad maszk.
12/17 anonim válasza:
Fu de elleszel kaszálva a bíróságon. Lehet el is megyek a targyalásra levike, hisz nyilvános.
13/17 A kérdező kommentje:
Nyilvános. December 10. 13 óra.
Viszont nem nagy a tárgyalóterem, egy soros űlések kb. 6 db egymás mellett. Helyszűke miatt a tanács elnöke a bíró megszabhatja, hogy hány fő hallgatóság lehet bent, ha több ember akar jönni.
2020. okt. 29. 13:09
14/17 A kérdező kommentje:
Úgyis Békéscsabán laksz. Vagy az sem igaz?!
2020. okt. 29. 13:10
15/17 anonim válasza:
Ki az a Levi? És mi a bűne, ami miatt a yard pikkel rá?
16/17 anonim válasza:
Èn láttam már mosolyogva, vigyorogva bemenni embereket csak nem a rendőrsègre, hanem a bíróságra... Oda se szívesen megy az ember, èn bementem az ügyem iratait megtekinteni, de a feljelentők is èpp akkor mentek oda, a bíróság előtt futottam össze velük, vigyorogtak mint a tejbe tök, de sztem be voltak bogyózva...
17/17 anonim válasza:
Nem tudhatjuk, hogy ők mit gondolnak, de nekem ez jutna eszembe: az nevet a legjobban, aki utoljára nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!