Mit gondolnának azok az emberek, akiknél nincs koronavírus, ha ezt látnák?
Teszemfel, ahol nincs járvány, (mert azt mondták van olyan hely, ahol nincs), ha eljönnének Magyarországra és látnák, hogy a közlekedési eszközökön és boltokban maszkban járnak az emberek.
Mit gondolnának, lehet azt, hogy halálos nagy járvány van Magyarországon, azt hinnék brutális a helyzet vagy leesne nekik, hogy csak azért, hordják, mert a kormány kötelezővé tette?
Mert amúgy nagyonsok ember aki két hónapja még be volt ilyedve, otthon maradt, most sok olyan ember is rádöbben, hogy korántsincs olyan nagy baj amit beharangoztak.
Fura, ijesztő, érdekes.
Megkérdezném mi ez. Lehetőleg egy hivatalos személytől, mert félnék az egység sugarúaktól.
Azt gondolnák, hogy itt mindenki hülye lett valamitől. Meg hát köztudott, hogy a maszkviselés mentális problémákat okozhat, tehát ez kijött rendesen. Se sebaj, ma maszk, holnap meg pelenka vagy erényöv, aztán póráz mindenki nyakába.
Amúgy meg a Btk. 222§ b. pontja szerint: "aki azt a látszatot kelti, hogy más életét, testi épségét vagy egészségét sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény következik be, vétséget követ el és 2 év szabadságvesztéssel büntethető."
Értelmezzed kérlek a belinkelt törvényt. Nem igazán látom, miként kapcsolódik neked ez ide.
Maszkot viselni eddig is törvényes volt. Amikor én beteg vagyok, eddig is hordtam, hogy ne terjesszem a betegséget. Ellentétben azokkal, akik szájuk elé semmit nem téve köhögnek és tüsszentenek.
Regen ezért engem lenéztek.
Most is lenéztek, csak mostmár tudják, nekem volt igazam. És ezért néznek le.
De eddig sem volt törvénytelen maszkot hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!