Fiatal nyomozó lehet vajon az ügy előadója?
Múlthéten feljelentést tettem zaklatás miatt, este 22 órakor.
Ott felvették a jegyzőkönyvet id. iktatott számon és ezen a héten már felkerűlt a vizsgálati osztályra, megkapta egy nyomozó.
Mostmár ugye más számon fut az ügy és bü. számon lett iktatva.
Ma felhívtam a rendőrséget és egy ügykezelő mondta, hogy kinél van az ügy, de ő már elment, holnap próbáljam, megadta a melléket.
A rendőrségi oldalon minddn kapitányságon belűl egy helyen le van írva a nyomozók neve, rendfokozata. Ez direkt nyilvános bárkinek.
Én itt megnéztem a nyomozót és a rendfokozata hadnagy és a beosztása vizsgáló tiszt.
Ezek alapján szerintem fiatal lehet, mert az őrnagyok, alezredesek ezek már idősebbek.
Szerintetek feltételezhetően fiatal lehet az ügy nyomozója, ha hadnagy és vizsgáló tiszt vagy nem feltétlenűl és lehet tévedek?
Csak azért kérdezem, mert a fiatal nyomozók mindig rendesebbek mint az idősebbek és ha kihallgatnak -mint sértett- , akkor csak jobb, ha kedvesek az emberrel mint mogorvák. Sajnos vannak olyanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!