A rendőröknek nem komoly, példamutatónak kellene lenniük?
Beszélgettem szolgálatban lévő rendőrökkel, intézkedésnél és felhozódott a hobbim. Kérdezte az egyik rendőr tőlem, hogy "Mert magának mi a hobbija?"
Feleltem, hogy a vasút, a vonat és a mozdonyok, erre elkezdett mindhárom rendőr röhögni. Miért röhögtek?
Nem komolyan kellene viselkedniük szolgálatban?
Nyugi, nem hiszem hogy rajtad röhögtek.
De egy rendőrnek szerintem ilyennek kell lennie, tudjon azért emberként is beszélgetni a "néppel". Nem kell mindig komolynak lenni.
Hiába nevettek a rendőrök.
Egy MÁV mozdonyvezető havi bruttó 535.000 forintot keres, a rendőrjárőrök ennek felét sem keresik meg.
Ez a szolgálatban nevettek, meg cigányokkal üzletelnek(ha te mondod, biztos!), ráadásul jóval kevesebbet keresnek, mint a mentősök, ez nagyon gyenge szint!
Mi a baj, megbüntettek Húsvétkor 10 ezerre a csúnya rendőrök, mert részegen bicajoztál, és még mindig nem dolgoztad fel a becsületeden esett csorbát?
Ne szidjad már a rendőröket Levike. Nem mindegy mennyit keresnek?
Elárulom édesszivem, egy magasabb beosztásban elhelyezett többet keres nálad. Szóval ne szorítsad a hurkot a nyakad köré és ne dicsekedj a fizetéseddel mert kapnak ők többet is mint te.
Egyébként nemhogy örülnél hogy tudnak emberként viselkedni és jókedvűek.
Sajnos ítéltek el már mozdonyvezetőt, amikor az előtte haladó intercitybe, ami 15 km/h-val haladt, 78 km/h-val belerohant az előtte levőbe, négy utas meghalt.
"Monoriedeji vasúti baleset"
*Monorierdei
Csak leírtam helyesen, a nagy M betűt meg hagyjátok figyelmen kìvűl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!