Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőröknek nem komoly,...

A rendőröknek nem komoly, példamutatónak kellene lenniük?

Figyelt kérdés

Beszélgettem szolgálatban lévő rendőrökkel, intézkedésnél és felhozódott a hobbim. Kérdezte az egyik rendőr tőlem, hogy "Mert magának mi a hobbija?"

Feleltem, hogy a vasút, a vonat és a mozdonyok, erre elkezdett mindhárom rendőr röhögni. Miért röhögtek?

Nem komolyan kellene viselkedniük szolgálatban?

2020. okt. 6. 16:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Itt nem az intézkedés közben kezdtek el röhögcsélni, hanem egy teljesen random beszélgetés közben egy állampolgárral. Levike nem ugyan az.;)
2020. okt. 6. 19:26
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, nem hiszem hogy rajtad röhögtek.

De egy rendőrnek szerintem ilyennek kell lennie, tudjon azért emberként is beszélgetni a "néppel". Nem kell mindig komolynak lenni.

2020. okt. 6. 21:08
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebben az esetben is példamutatóak voltak a rendőrök. Ilyennek kellene lennie mindegyiknek, tudjon beszélgetni és legyen jófej.
2020. okt. 6. 21:12
 14/20 A kérdező kommentje:

Hiába nevettek a rendőrök.

Egy MÁV mozdonyvezető havi bruttó 535.000 forintot keres, a rendőrjárőrök ennek felét sem keresik meg.

2020. okt. 6. 22:56
 15/20 anonim ***** válasza:
68%

Ez a szolgálatban nevettek, meg cigányokkal üzletelnek(ha te mondod, biztos!), ráadásul jóval kevesebbet keresnek, mint a mentősök, ez nagyon gyenge szint!

Mi a baj, megbüntettek Húsvétkor 10 ezerre a csúnya rendőrök, mert részegen bicajoztál, és még mindig nem dolgoztad fel a becsületeden esett csorbát?

2020. okt. 7. 01:27
 16/20 anonim ***** válasza:
32%

Ne szidjad már a rendőröket Levike. Nem mindegy mennyit keresnek?

Elárulom édesszivem, egy magasabb beosztásban elhelyezett többet keres nálad. Szóval ne szorítsad a hurkot a nyakad köré és ne dicsekedj a fizetéseddel mert kapnak ők többet is mint te.

Egyébként nemhogy örülnél hogy tudnak emberként viselkedni és jókedvűek.

2020. okt. 7. 05:20
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Levikénél mindegyik rendőr többet keres, mert köze nincsen még a vasúthoz sem. Közelébe sem engedik. Meg hivatásos sofőrök ellen nem szokott rablásért büntetőeljárás, később tárgyalás lenni.
2020. okt. 7. 05:37
 18/20 A kérdező kommentje:

Sajnos ítéltek el már mozdonyvezetőt, amikor az előtte haladó intercitybe, ami 15 km/h-val haladt, 78 km/h-val belerohant az előtte levőbe, négy utas meghalt.

"Monoriedeji vasúti baleset"

2020. okt. 7. 10:27
 19/20 A kérdező kommentje:
*Minorierdei
2020. okt. 7. 10:27
 20/20 A kérdező kommentje:

*Monorierdei

Csak leírtam helyesen, a nagy M betűt meg hagyjátok figyelmen kìvűl.

2020. okt. 7. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!