Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Milyen érzések, gondolatok...

Milyen érzések, gondolatok támadnak benned egy bilincs, vagy egy megbilincselt ember láttán?

Figyelt kérdés

2020. szept. 19. 06:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
Az attól függ, miért bilincselték meg. Csak úgy ok nélkül kevésbé szokás. Ha mondjuk épp ki akart rabolni, de sikerült a ráhívott rendőröknek véletlenül mégis elfogni, nos határozottan elégedett vagyok. Ha ártatlanul rátették, vagy mondjuk egy 2006-os attack után látom fél szemmel, ez esetben részvétet érzek iránta. Vagy pl. ha a ma divatba hozott liberális törő-zúzó idióták egyike, akkor szívem ujjong és zakatol, hogy na végre, mert ez se túl sűrűn fordul elő. Ráadásul hamarosan jön a zsíros, külföldi fizetésért dolgozó ügyvédke és úgy is sűrű bocsánatkérések közepette jól eleresztik... :) Mint szexuális kellék: simán letörném annak a kezét aki rátette, emennek meg egy hétig fennhagynám a bilincset, hogy legközelebb rendesen szexeljen.
2020. szept. 23. 23:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Az hogy mekkora xar volt amikor én voltam a f@sz másik végén
2021. jan. 21. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!