Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Nem lehetne a bezárt honvédség...

Nem lehetne a bezárt honvédségi laktanyákat átalakítani börtönökké?

Figyelt kérdés
Azt halljuk, hogy kevés a börtönférőhely, hát lehetne megoldás ez is. A laktanyákat eleve úgy építették, hogy teljesen védhető legyen.(magas zárt kerítés, őrtornyok) Az őrzésükért milliókat fizetünk ki havonta, ahelyett, hogy hasznosítanánk. A körletekből ki lehetne alakítani a zárkákat, a kiszolgáló építmények megvannak, csak a felújításra, átalakításra kellene költeni, és több ezer idevaló "ember" elhelyezése biztosított lenne.
2010. aug. 5. 08:53
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Nem, mert átjátszák a megfelelő pillanatban az ingatlanokat magántulajdonba és társasházak lesznek belőle.
2010. aug. 5. 09:44
 2/6 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem az előzőnél kielégítőbb válasz nem kell.
2010. aug. 5. 09:46
 3/6 tetro ***** válasza:
14%
nem mert egy ökörség amit írsz. minek kellene ennyi börtön Magyarországra? amúgy ezeket a laktanyákat nem is úgy alakították ki, hogy jók legyenek börtönnek szerintem. arról nem is beszélve, hogy a legtöbb úgy szét van rohadva, hogy drágább átépíteni, mint újat, modernebbet felhúzni.
2010. aug. 5. 10:29
 4/6 anonim válasza:

Szerintem azok a laktanyak amelyek neincsenek hasznositva, mar reg magan kezen vannak, csak valamiert pl: szennyezett a terep a hasznositasaval meg varni kell.

Aztan meg amelyek varosokban vannak, azok veszelyesek lennenek a kozre. /Szerintem/

2010. aug. 5. 14:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Szombathelyen például csináltak belőle börtönt, Körmenden szakközépiskola lett belőle, Zalaegerszegen pedig főiskola, gokart pálya, stb. Szóval vannak helyek ahol átalakították őket. De hát ez is pénz kérdése. Pénzbe kerül a laktanyákat is átalakítani.
2010. aug. 5. 21:46
 6/6 A kérdező kommentje:

tegnap 21:46

Látom, nálatok jó a polgármester, mert ez a legfontosabb!

2010. aug. 6. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!