Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha belerúgok egy drogkereső/re...

Ha belerúgok egy drogkereső/rendőrségi kutyába, annak milyen következményei lehetnek?

Figyelt kérdés

2020. aug. 20. 13:25
1 2 3
 21/27 Micimacko67 ***** válasza:
100%

Kérdező, lehet hogy meglepődsz de a profi rendőrök tudnak úgy ütni, hogy nem marad nyoma, de nagyon fáj...

Párszor fejbe vernek egy régi vastag telefonkönyvvel...nyoma nem marad, tanú nincs...amit kaptál az meg a tiéd...

2020. aug. 20. 20:00
 22/27 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudsz úgy megrúgni egy rendőrkutyát, hogy az ott meghaljon. A rendőrök meg nem egyedül járnak. Lehetsz te a Lákátos Csaknórisz, de min. kettő felfegyverzett emberrel nem fogsz tudni mit csinálni, + a kutya. Nem a jelvény miatt fog tudni elverni, hanem mert ezt tanulta és megvannak hozzá a segédeszközei is. Jelvényt olyannak nem igen adnak, aki egy habigengszterrel ne tudna elbánni.
2020. aug. 21. 01:45
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Plusz ismertem olyat, akinek rendőr volt a családban. Mondjuk azt, hogy a rendőr ha nagyon akarja, meg tudja oldani nem hogy elverjen, hanem hogy ott is maradj, bármiféle komoly következmény nélkül. Megvannak rá a módszerek.
2020. aug. 21. 01:47
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

A járőr kutyát nem tanácsolom hogy megrúgd, az pont az ilyen esetekre van kiképezve😄 már az alomból úgy választják ki őket és aztán ahogy növekednek úgy selejtezik őket még tovább. Az utcán látható rendőrkutyák már a maradék😃 növendék korától arra képzik ki, hogy ilyen manusokat lenyomjon, gyorsabb, erősebb mint te és számít a támadásra, óvatosan megközelíteni nem tudod. Megijeszteni, elzavarni nem tudod. Amelyik kutya necces, tehát ijedős, vagy bizonytalan leselejtezik. El sem tudod képzelni a támadás erejét.

Sokat forogtam Dunakeszin, a rendőrkutya iskolában😄

De istenigazából a puding próbája az evés.

Majd gyere vissza és írd meg a tapasztalataidat😃

2020. aug. 21. 10:36
 25/27 anonim válasza:
100%
24, Ha megtapasztalja akkor már nem hiszem hogy vissza tudna jönni :D
2020. aug. 21. 20:43
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Annyit tennék hozzá, amit már írtak (amiket előttem írtatok mindre zöld kezet nyomtam, maximálisan egyetértek veletek), hogy nem tudnád úgy megrúgni azt a rendőr kutyát, hogy az ott meghaljon!

A lábad leharapná..

A kérdésben azt írtad hogy drogkereső kutyát akarsz rúgdosni..

Drogkereső kutyával nem találkozol az utcán, őket nem sétáltatják(az utcán).. Ha már szembekerülsz egy drogkereső kutyával ott már baj van (nem kicsi) és már bilincs van a csuklódon.. 😄

Plusz annyi, hogy min. 1 rendőr kíséri a drogkereső vagy a "sima" egyszerű rendőr kutyát, aki megbír veled nyugodj meg! 😄💪🏻✌🏻

Drogkereső kutya mellé társul egy olyan rendőr, akitől elég lenne neked egy suhintás,es már lehet nem kérnél többet levest! 😄😄

Ne is próbálkozz kérdező, ha életben akarsz maradni!!

Lehet lepontozni..😄✌🏻

NEM rendőr vagyok, mielőtt röpködnének a privát üzenetek! 😄😄

2020. aug. 22. 21:57
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nemcsak állatkínzás és hatósági személy elleni erőszak lesz a vád ellened,hanem kiegészül hatósági személy ellen elkövetett előre eltervezett gyilkosság vádjával
2020. aug. 22. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!