Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha belerúgok egy drogkereső/re...

Ha belerúgok egy drogkereső/rendőrségi kutyába, annak milyen következményei lehetnek?

Figyelt kérdés

2020. aug. 20. 13:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ne csodálkozz, ha elengedik "véletlenül" a kutyát. És igazuk lesz.
2020. aug. 20. 14:33
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a hatósági személy elleni erőszakban én nem lennék biztos, állatkínzás viszont megállja a helyét. Az pedig már egy más kérdés, hogy milyen vérmérsékletű rendőrök fognak veled elbeszélgetni, de ilyen esetben számíthatsz az egészségi állapotod hirtelen leromlására :D
2020. aug. 20. 14:34
 13/27 A kérdező kommentje:
jó, ezt felejtsétek el, hogy csak úgy összeverhetnek a rendőrök :) body cam van rajtuk, + a biciklis nő esetéről hallottatok? kicsavarták a kezét a rendőrök (jogosan), a rendőröket kirúgták természetesen túlzott erőszak használatáért
2020. aug. 20. 14:36
 14/27 anonim ***** válasza:
12%

13 *a rendőröket kirúgták természetesen túlzott erőszak használatáért

Már ne is haragudj, de az abszolút jogos volt, hogy menesztették őket.

2020. aug. 20. 14:38
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Nincs a rendőrökön body cam. A biciklis nő esetét egy járókelő vette fel, hülye hisztis pitsa volt. Honnan veszed, hogy a rendőröket kirúgták?
2020. aug. 20. 14:39
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg azt hidd el, hogy megoldható ;) Nem mondom, hogy nagyon alkalmaznák, mert egyrészt nyoma van, másrészt akár hiszed, akár nem, a magyar rendőrök átlagban normálisak. De mondjuk, ha én, mint NEM rendőr meglátnám, hogy ok nélkül belerúgsz bármilyen kutyába....azt megszívnád.
2020. aug. 20. 14:39
 17/27 A kérdező kommentje:
16, attól még mert jelvényt hordasz, ugyan úgy elverhet bárki, nehogy azt hidd, hogy te leszel a terminátor. Van aki leszarja, hogy lecsukják 2 évre, és szétveri a fejed :) Plusz ugye ez magyarország, a bűnözőknek több joguk van már, mint a hatóságnak. Emberölésért kapnak 8-10 éveket, akkor miről beszélünk?
2020. aug. 20. 14:46
 18/27 A kérdező kommentje:
átsiklottam a NEM-en. Akkor meg pláne érvényes amit írtam :D
2020. aug. 20. 14:47
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező 13-as kommentjében igazából semmi nem állja meg a helyét!

Nincs a MAGYAR rendőrökön body cam.

A nőt inkább nem minősíteném, de a rendőröket nem szereltették le, semmiféle túlzott erőszakról nem beszélhetünk a nő akarta megütni a rendőrt innentől kezdve amit kapott meg is érdemelte, sőt.

2020. aug. 20. 19:25
 20/27 anonim ***** válasza:
91%
Kedves kérdező. Neked konkrétan mi a gondod? Miért akarnál te halálra rugdosni rendőrkutyákat? Gimiben volt egy ostoba osztápytársam aki egy rendőrkutya előtt köpött egyet a földre. Ha a rendőr nem fogja vissza akkor a kutya simán szétszedi. Ha te belerugsz valszeg vagy a lábadat vagy a karodat fogja szétszedni. De az tuti, hogy 8 napon túl gyógyuló lesz. És a rendőr nem fog sietni, hogy leszedje rólad. Ha pedig úgy megrugod, hogy meghal akkor konkrétan a rendőrnek a társát ölted meg. Jobb esetben az örsön verik szana szét a fejed ott ahol a kamerák nem látják (pl wc) vagy kapod a golyót.
2020. aug. 20. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!