18 éves kor alatt milyen feladatokat lehet ellátni az igazságszolgáltatásban?
Még nem töltöttem be a 18. életévem, de szeretnék részt venni -akár önkéntesként- az igazságszolgáltatásban. Ezt nem úgy értem, hogy mindenképpen rendőr szeretnék lenni, hanem a kérdés az, hogy van-e lehetőség, hogy kapjak valamilyen igazolványt, amivel jogom van megbüntetni például piros lámpánál átsétáló gyalogost. Vagy ha én nem büntethetek, akkor ellenőrizni lehet-e, vagy hasonló.
Ha valamilyen képzést kell elvégezni azt is vállalom.
1. A rendőrség nem az igazságszolgáltatás. Az a bíróság.
2. Szép is lenne, ha gyerekek büntethetnének... Fel is rúgna valaki.
Semmilyet.
Alapból komoly munkahelyekre min 18 évesnek kell lenni.
#3, #4
Mitől gusztustalan az ha valakit érdekel az igazságszolgáltatás?
Mi bajotok van ezzel a munkakörrel?
Mégha valami önkéntes munka lenne vagy ilyesmi, arra azt mondom, hogy szép és jó.
De szerintem az életkora és az, hogy másokat büntetgetne/ellenőrizne arról árulkodik, hogy túl sok energiája van és másokat akar cseszegetni.
Majd biztos ha épp átsétálok egy piroson, mert olyan kedvem van és nem jön semmi 1 kilométeren belül, megállok egy ilyen gyereknek...
A rendőrök sem szoktak feleslegesen cseszegetni minden apróságért mást (nyilván kivétel itt is van), mert nem az a cél, hogy elbsszák az ember napját.
Dolgozzon nyáron a rendőrségnél majd, azzal nincs gondom, de ne akarjon büntetgetni, ellenőrizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!