Szállodák tulajdonosaitól védelmi (vagy egyéb mocskos) pénzeket mennyire jellemző, hogy senkiházi bűnszervezetek szedjenek be mostanság a XXI. században? Lehet erről tudni valamit?
Ilyen átlagos, negyven-ötven szobás hotelek esetében.
Ha igen, hány százalékot követelnek a rohadékok? Előbb-utóbb tényleg kivégzik a tulajdonos családtagjait, ha túl magasnak tartja az ingyenélők tarifáját? Hogy lehet ilyen fenyegetettségben élni?!
Hát ez az! :) Ha "csak" a nyereséget lopja el (AMIÉRT akárki csinál akármit; jelen esetben egy szállodát), akkor nem lehet fenntartani semmilyen intézményt! :))
Mi marad akkor a tulajnak?
12 es.
Akkor rosszul fogalmaztam. Pont annyit vesz el hogy a tulaj fennt tudja tartani a szállodát. Lehet éhen hal de nem verik szét a szállodáját és nem verik halálra
Kárpátaljáról akkor nem tudtok érdemben nyilatkozni.
Tizenhármas, de jól értettem én! És csak ismételni tudom magam:
Ha ellopják pont azt az összeget "_AMIÉRT_ akárki csinál akármit; jelen esetben egy szállodát, akkor mégis mi marad akkor a tulajnak?" :))
Éppen ez a gond, amit te is leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!