Mi a véleményetek arról hogy egy buliba kihívják a rendőrséget, az egyik bulizó lány pedig részegen nekiugrik a rendőrnek és letépi a rangjelzését. Jól megverik beviszik, de miután első eset, engedik büntetés nélkül?
A sztorid egészen a második attakig életszerű. Viszont a második találkozásukkor történtek: kamu.
#7-nek:
Simán felképelnék a csajt jó pár tanú előtt. Mivel ez egy megkezdett intézkedés, ezért a csajszi elővezetésével zárul. Majd, hogy a verés miatt ne legyen bajuk a járőröknek, feljelentés nélkül elzavarják. Kéz kezet mos, vica-versa, etc ...
Biciklit loptam, hazafelé elkaptak, majd bevittek kihallgatásra a bicikli származását igazolandó. (ismertek XD)
Azt állítottam hogy a vásárban vettem. Amíg a kihallgatás zajlott, addig az iroda előtt a radiátorhoz lerakott, kb 450.000 forintos bringát kicserélték egy lepusztult mountain-bike-ra.
A jegyzőkönyvbe fel kellett vezetni a bringa alvázszámát, azért a nyominger kihívott, hogy segítsek fejre állítani. Eközben végig figyelte a reakciómat. Nem szóltam semmit. Megfordítottam neki, és lediktáltam.
Ezt "megbeszéltük". XD
Az első történetben is sántít, hogy megverik (szerintem inkább csak földre teperték mert nekiment a rendőrnek), majd még utána pont elengedik.
A második történet pedig úgy hangzik mint valami 70-es évekbeli fekete-fehér komédiai film.
Szerintem maga a kérdés volt trollkodás és a rendőrségbe ismét megpróbáltál egy ilyen fantázia mesével belerúgni.
Valóban most igazat írtál: A börtönből szabadulnak emberek, de előtte egy tárgyalást is meg kell élnie (kivéve ha lemond erről és elfogadja az ügyészség által kiszabott büntetést), hogy egyáltalán bekerülhessen. Majd akkor kezdheti meg a büntetésének a letöltését, ha megvan az ítélet.
A rendőrök a hölgyet maximum előállították és korlátozták a személyi szabadságát, miután bemutatta hogy félelmet nem ismerve lemerészeli tépni a rendfokozatát és még neki is ugrik a rendőrnek.
Kért volna elnézést a rendőr, hogy letépték a rendfokozatát és próbál intézkedni miután kihívták őket? Nevetséges történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!