Mennyire szigorúan ellenőrzik most a hatósági házi karantént?
Figyelt kérdés
Csak a szembe szomszéd most vasárnap jött haza Bulgáriából, megkapta a piros tacepaót az ajtajára, de hétfő óta lazán eljár dolgozni. Reggel pont találkoztam vele, kérdeztem, hogy ezt mégis hogy de Ő lehurrogott, hogy nagy baromság az egész Ő le**arja Orbán hülye szabályait, meg utál mindenkit aki részese ennek a rendszernek valamilyen formában. (Facebookon évek óta rendszeresen gyalázza a miniszterelnököt és a rendőrséget amúgy is)
Hát ennek így most tényleg nem sok értelmét látom. Wamzer meg azért nem akarok lenni.
2020. júl. 22. 09:49
11/15 A kérdező kommentje:
azóta voltak nála ellenőrizni, azóta otthon van. Épp ma akartam írni, szerencséjére este mentek.
2020. júl. 29. 08:53
12/15 anonim válasza:
11: Oké, nem kamu. De akkor viszont meg fogja szívni. De a munkahelye mégis hogy engedheti? Vagy feketén dolgozik?
13/15 A kérdező kommentje:
Építkezésen, szóval tippelhetsz. :(
2020. júl. 29. 08:58
14/15 anonim válasza:
13: Mondjuk még így is megszívhatják ők is, ha valamiképp kiderül, hogy tudtak róla, hogy karantént szeg, és nem jelentették. Majd leírhatnád, ha történik valami. :)
15/15 anonim válasza:
#3 válaszadót nagyon lehúztátok, pedig igazat mond :-)
Én is karanténban vagyok jelenleg és nekem is mondta a rendőr, hogy körözési listán vagyok és leszek, ameddig le nem jár a karantén időtartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!