Gyakran szokott ilyet csinálni a rendőrség?
Ma ültem a tesco parkolóba, egy rendőr autó (VW Caddy) körbe körbe járkált, meglátott egy mozgáskorlátozott helyen parkoló Román felségjelzésű autót (BH -Bihar -) majd leparkolt kicsit távol, amit jött a tulaj egyből kéklámpa ki és máris jött az intézkedés.
Mellékesen jegyzem meg a tulajt ismertem, zoknikat, parfümöt lehet náluk vásárolni, mindig megkérdezik. Vagy lehetett az éhező romániai gyermekeknek adományozni náluk.
Szóval, egy nagyon kedves családról van szó. Oda akartam menni és számonkérni a rendőröket, hogy 3-an ennyire ráérnek meg kicsit az érdekükbe szólni, de félve attól, hogy bevisznek inkább nem tettem. Volt még rajtuk kívül 2 ember akik megijedve a látottaktól elsiettek, gondolom nem akartak úgy járni..
Nekem ez úgy jött le, hogy egy kitervelt dolog volt, milyen gyakran csinálnak ilyet a rendőrök?
A rendörök szerinted mi rosszat tettek?
A mozgáskorlátozott helyen nem parkolhat olyan valaki, aki nem jogosult erre. Az lényegtelen, hogy az illetö "jó ember" vagy sem, ettöl még nem jogosult arra, hogy elfoglalja a mozgáskorlátozottak helyét!
Másrészt neked semmi jogod bármit is számonkérni a rendörökön, nem a fönökük vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!