Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőri intézkedést (közúti...

A rendőri intézkedést (közúti ellenőrzés, vagy csak egyszerű igazoltatás) -on hallható és látható dolgokat rögzíthetem-e diktafonnal, vagy kamerával?

Figyelt kérdés

Nem szeretek bírságokat fizetni, és még a kákán is csomót akarok keresni, még ha jogos is lenne amúgy a büntetés.

Az eljárás közbeni személyeskedéseket és eljárási szabálytalanságokat akarom rögzíteni, hogy ügyvéddel mérlegeljük feljelenthetjük-e a rendőrt.

Kell-e közölnöm a rendőrrel, hogy rögzítem a beszélgetésünket? vagy mehet kandiba is:)?

2010. júl. 30. 11:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

mennyi unatkozó ember van,és mennyi időd van...azért ez neked nem lesz egyszerű menet,és azért ne várd,hogy minden rendör megijed és abbahagyja az intézkedést,mert felveszed?!

Közölnöd kell,hogy felhasználhasd

2010. júl. 30. 13:27
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Ha nem szeretsz fizetni, akkor tartsd be azokat a kib*szott szabályokat. Ugye milyen k*rva egyszerű???????????????????????????????????????
2010. júl. 30. 15:53
 13/16 A kérdező kommentje:

Bárcsak ilyen egyszerű lenne az élet.......

De én akarok diktálni. Rendőrbácsik: Fekete Toyota Land Cruider 150-es van. Nem gyakori autó. Debrecenben ne állítsátok meg az ilyen kocsikat, mert nekem is ilyen van. Ha láthatósági mellényt, eü dobozt, izzókészletet kértek (még ha van is jogotok rá) fél éves bas*ogatásra fel lehet készülni!

2010. júl. 30. 18:47
 14/16 anonim válasza:
79%
Te hülye kis pö... Mit képzelsz magadról anyád meg apád vett neked egy autót követsz el vele sok szabálytalanságot a rendőr megállít és megbírságol érte. Te meg felveszed, hogy zavarba hozd. Tudod nem hiszem, hogy zavarba tudsz hozni egy rendőrt. Ha jogszerűen és szakszerűen intézkedik akkor elmehetsz a p.... a hangfelvételeddel . Másik a rendőr nem büntet csak bírságol, mert csak az Isten meg bíró büntet. Különben meg csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy szeretnéd az intézkedés rögzíteni akkor előtte közölni kell az intézkedő rendőrrel, mint ahogy ő is közli veled ha hasonló eszközöket kíván alkalmazni veled szemben.
2010. aug. 1. 11:47
 15/16 anonim ***** válasza:
48%

Itt a probléma ebben az országban.

A hülyeség szorgalommal párosul.

2010. aug. 6. 07:06
 16/16 anonim ***** válasza:

jogos a kérdés, sajnos tényleg semmilyen eszköz nincs a kezedben.

Tegyük fel, rendőrbácsi megállít. lehet akár jogos is, pl fél méter magasságban, tilosban parkoló autó mögött behajtani tilos, kivétel célforgalom tábla. esélyed nincs észrevenni, viszont rendőrbácsi tud róla.

megállít, tilosban mászkálsz, helyi lakosok jöhetnek csak be, igazolja magát. Maga nem itt lakik, hogy van itt?

Hol volt a tábla?

ott a halál f*szán még 2 km-rel arrébb. esélyed nincs megbizonyosodni róla, ilyenkor jön a: mit csináljak most magával.

-helyszíni bírság 20k. vagy lehet...

-igen?

-megoldhatnánk másképp is.

én igazából törvénytisztelő ember vagyok, csak süneink nem azok... nem akarna az ember korrupt lenni, csak ha minimálbérért gürizik, akkor kib*szott sokat számít az a 10k amit spórolsz esetleg így. lehet ott hőbörögni,, hogy nem látszott a tábla, lehet, hogy tényleg ott volt, nem vetted észre, benne van, csak ha kéred, hogy akkor mutassák meg (nőknél félő, hogy Zsanettnak fogják őket hívni holnaptól), és tényleg ott van, akkor még jobban megszopatnak már csak dühből is. mert nem a sötétített üveges ukrán BMW-ket állítják meg, az tuti.

Összegezve: sünikék nyugodtan vesztegethetnek, mert a felvétel, amelyen nem hangzik el, hogy vegye fel nyugodtan, az nem használható bizonyítékként. amelyiket meg rögzíted, azon tuti nem fognak megsz*patni a szokásosnál jobban.

Azaz a kisember sz*pik már megint, de nagyot.

2010. okt. 24. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!