A mostanában történt rendőrgázolásnak az elkövetőjét hányszor verték meg az elmúlt hetekben?
Szerintem nem verték meg, és ennek egyszerű oka van, ez nem divat magyarországon, másrészt túl nagy nyilvánosságot kapott az ügy, harmadszor ez a köcs ö g állat, nem úgy néz ki, mint aki kényszerítettek bármire is.
Kapott ő elég lelki terrort benn, és még fog is, bár én átmennék rajta kocsival, hogy úgy múljon ki, mint ahogy ő tette egy emberrel, minegy, hogy rendőr volt vagy nem, egy ember volt.
Amúgy meg aki itt védi szegényt, vagy inkább sajnálja a veréstő, mit szólna ha egyik délután bekopogtatnának a rendőrök és közölnék, hogy ez a görény átment valamelyik hozzátartozóján és az belehalt a sérüléseibe????
"""ez nem divat magyarországon""
háhááhháá, hallod te tudod mit beszélsz ??
sztem nem mozogsz ilyen körökben ...
sajnos akár igaz akár nem, bizony bevett gyakorlat, hogy a gyanúsítottat agyonverik, aztán aláír akármit, sőt ha éppen úgy kívánja az érdekük, akkor tanúval is megcsinálják ezt
szóval még hogy nem divat magyarországon ....
hát ne haragudj, nekem megdöbbentő a naivságod
ez nem ilyen egyszerű kedves utolsó
bárcsak ....
itt az a nagy jogi probléma, hogy a rendőrök tulképpen abszolút kontrollálatlanul végzik a dolgukat, így aztán megesnemk ilyen dolgok. hiáb aaz ügyészség mint felügyeleti szerv, ez amolyan jó vicc, de nem működik.
mindaddig így lesz az, amíg megtehetik jogosan, hogy bármiféle felügyelet nélkül bevisznek valakit, és teljesen bizonyíthatatlanul ott meg azt csinálnak vele amit akarnak. na hát amíg ez így van, addig sztem ne akarjunk semmit, mert ez lenne az első lépés, azaz a jogszerűség biztosítása a gyakorlatban
itt egy minimum feltétel lehetne, amit már sok jogász felhozott, hogy pl. ügyvéd jelenléte nélkül abszolút ne lehessen intézkedni, azaz se kihallgatás se aláíratni valamit, semmit, ugyanis így teljesen egyoldalú az egész intézkedés, és főleg utólagosan abszolút bizonyíthatatlan mi is történt.
szóval ezzel kellene kezdeni, aztán utána jöhet a többi lépés
És a kocsijában is tartson mindenki egy ügyvédet, ha esetleg a rendőr megállítaná közúti ellenőrzés céljából...
Az világegyetemnél csak egy valami határtalanabb... :)
"sztem nem mozogsz ilyen körökben ...
sajnos akár igaz akár nem, bizony bevett gyakorlat, hogy a gyanúsítottat agyonverik, aztán aláír akármit, sőt ha éppen úgy kívánja az érdekük, akkor tanúval is megcsinálják ezt
szóval még hogy nem divat magyarországon ....
hát ne haragudj, nekem megdöbbentő a naivságod"
Hallod!? Rendőr vagyok egy rendőrségi fogdán, szóval tudom miről beszélek!
Pár ember már megfordult nálam a közel 10 év alatt és még egyet sem hoztak vissza kihallgatásról össze-vissza verve.
Vannak a rendőrségen túlkapások és biztosan előfordul, hogy kap a kihallgatáson a gyanusított, de nem ez az általános, és aki meg hagyja és utána nem vetet látleletet, amit azonnal bevisz az ügyészségre annak úgy kell.
Ez a görény meg még meg is érdemelte volna hogy kapjon.
Tudod Te hogy egy rendőrnek hányszor kell visszafognia magát egy szolgálatban, mert anyáznak neki olyanok, akiknek köze nincs az intézkedéshez!
Szerintem ha már itt tartunk az állampolgárok részéről is elvárható lenne, hogy egy vadidegen ismeretlen rendőret, aki épp nem is vele szemben intézkedik ne anyázzon le a Belvárosi forgalom kellős közepén. Utána meg persze fel van háborodva ha elkérik a papírjait!
11:31!
"Hallod!? Rendőr vagyok egy rendőrségi fogdán, szóval tudom miről beszélek!"
Mindegy, ő akkor is jobban tudja... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!