Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A mostanában történt rendőrgáz...

A mostanában történt rendőrgázolásnak az elkövetőjét hányszor verték meg az elmúlt hetekben?

Figyelt kérdés
:)
2010. júl. 29. 20:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%
Ők maguk lőtték le :DDDD hát te teljesen hülye vagy:D úristen, ilyeneket egyedül találsz ki?
2010. júl. 30. 01:46
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
A hozzászólásokból lassan lehetne írni egy jó könyvet. Mennyi izgalom, feszültség lenne benne és hatalmas csavar!
2010. júl. 30. 08:23
 13/29 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem egy Irakban gellert kapott lőszer találta el...
2010. júl. 30. 12:11
 14/29 anonim ***** válasza:
sajnos védik ezeket a "DRÁGA ELKÖVETŐKET" az emberjogisok.Hidd el jobban védik,mint sok mást,pedig ráférne...
2010. júl. 30. 13:29
 15/29 anonim ***** válasza:

Szerintem amúgy egyszer se.

Nem úgy tűnt a nyilatkozat során, mint akit veréssel bírtak rá a vallomásra.

2010. júl. 30. 15:47
 16/29 anonim ***** válasza:
8%
Túl kevésszer verték meg, mert még él...
2010. júl. 30. 17:18
 17/29 A kérdező kommentje:
22:52 ......nem sajnálom őt hidd el:)
2010. júl. 30. 22:11
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

itt tudjátok most ügytől függetlenül is az a nagyon szomorú, hogy ebben a qurva országban sajnos teljesen bevett gyakorlat, hogy a gyanúsítottból egyszerűen kiverik a vallomást, sőt, pontosabban, ha nincs ott ügyvéd, akkor egyszerűen ők megírják, aztán addig verik, amíg nem írja alá..

Na hát kérem szépen, amíg nyugati országok rendőriskoláiban az empatikus készség fejlesztését oktatják, addig itt nálunk bizony konkrétan tudom, hogy azt tanítják, hogyan lehet nyomok nélkül jól elverni valakit, hova kell ütni ..stb

Nem durva ez ?

És most próbáljunk meg függetleníteni ettől a konkrét ügytől, enyhén szólva ez eleve meghatároz egy büntetőeljárást, hiszen utána az illető meg hiába vonja vissza a vallomását a bíróságon, még azért is kap két évet amiért rágalmazza a rendőröket, hiszen nyilván bizonyítani lehetetlen ezt.

ennyi, és itt bezárult a kör ...

Nagyon szömorú, hogy ez ma nálunk így műkdöik, na de sok más szomorú dolog van még amit lehetne sorolni, hogy a Be. tv. nem igazán jogállami, mert olyan elemei vannak, amelyek csak egy diktatúrában működhetnének, és mégis működik. Na ez már sokkal felháborítóbb.

És ennek tükrében akkor visszatérhetünk a "rendőrgázolós" emberkére is. Hát ha ott van 8 rendőrrel, aki kiverte belőle az aláírást, akkor szerintetek az mennyire vehető figyelembe, na meg mennyi lehet a valóságtartalma?

És mi bizonyítható mindebből? Semmi! Hát itt a gond.

Én sem akarok védeni egy kemény bűnözőt, na csak álljunk meg, vannak azért komoly kétségeim ....

És nem ártana kicsit mintát vennünk, máshol hogyan is működik ez, úgyis annyira majmolunk egyfolytában, akkor ebben is majmoljunk már csak egy cseppet (mármint civilizált országokra gondolok most persze).

2010. júl. 31. 08:24
 19/29 anonim ***** válasza:

Jajj, Istenem, most elmorzsoltam pár könnycseppet, annyira megható volt...

>_>

Pfff....

2010. júl. 31. 11:37
 20/29 anonim ***** válasza:

nem csodálom ..

valóban siralmas is a helyzet!

2010. júl. 31. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!