Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit gondoltok a rendőrökről?

Mit gondoltok a rendőrökről?

Figyelt kérdés
Én megmondom őszintén, hogy most 17 éves vagyok 8 éven át akartam rendőr lenni voltam is egy évet rendészeten de aztán rá jöttem, hogy egy szart nem ér így szakot váltottam. Fordultam volna már egy párszor a rendőrséghez de érdekes módon soha semmit nem tudtak csinálni soha semmiben nem tudtak segíteni! Nagyon megutáltam őket csak a népet tudják basztatni hasznuk semmi máshoz nem értenek csak a csekk íráshoz de egy bűnügyet nem tudnak megoldani segítséget nem nyújtanak ha az ember hozzájuk fordulna mert ezekhez ész is kéne amivel nem rendelkeznek.
2020. máj. 2. 02:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Nekem csak pozitív tapasztalatom van velük kapcsolatban. Én bírom őket.
2020. máj. 2. 02:06
 2/13 anonim ***** válasza:
59%

Bűnügyiről tudok nyilatkozni.

A nyomozók munkaidőben a számítógép előtt ülnek és nyomoznak az ismeretlen tettes után.

A vizsgálók az ismert tettesek ellen nyomoznak.

Nagy része papírmunka, néha embereket hallgatnak ki, de én azt látom, hogy sokan belefásultak.

Ideg is kell hozzá, mert néha olyan embert kell kihallgatni aki állanóan beleszól és ő mondja meg, hogy a nyomozó mit csináljon, mert úgy a törvényes egy kihallgatás és az ilyen ügyfelet is el kell viselni. Ki kell menni kamerafelvételt lefoglalni néha, adatot gyüjteni, átiratokat írogatni. Ha készenlétbe van, de otthon, ha riasszák, be kell menni.

Hogy mit gondolok róluk? Ők ezt akarták, ezt szeretik, csinálják akkor.

Gondolom te járőrökre vagy jobban kíváncsi, de én bűnügyi nyomozókról tudok nyilatkozni mert számtalanszor láttam, hogy miből áll a munkájuk. Jobb mint a járőröké. Járőrök azok nagyon kiszolgáltatott munkában dolgoznak fillérekért.

A nyomozói állást megpróbálhatod.

Jelentkezhetsz a nke-rtk-re, de a te döntésed, hogy mi akarsz lenni.

2020. máj. 2. 02:16
 3/13 anonim ***** válasza:
59%
És kit is érdekel ez ? Majd ülsz az asztal másik oldalán gyanúsítottként mint a kettes válaszoló. Ott majd megtudod ;)
2020. máj. 2. 03:10
 4/13 Micimacko67 ***** válasza:
100%

17 évesen milyen ugyeid voltak a rendorokkel?

Miben nem tudtak neked segiteni?

2020. máj. 2. 07:35
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
Mit gondolok róluk? Hogy a belügyminiszteren keresztül a (mindenkori) kormány irányítja őket.
2020. máj. 2. 07:40
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egyszerű emberek, hisz nem kell különösebb képzettség hozzá. Vonzódhatnak a hatalom érzéséhez mások felett. Rossz munka, kevés fizetéssel, éjszakázás, stressz, stb.
2020. máj. 2. 13:49
 7/13 anonim ***** válasza:
24%
Kettes vagyok, nem gyanusitottként űltem ott.
2020. máj. 2. 13:57
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
legyél tendőr és mindig lesz mukád. Rendőr éhen nem hal, mert rendőr mindig kell, mint ahogy orvos is, tűzoltó is. Nincs olyan birodalom ahol rendőr nem kell. Csak gondolj bele, érettségi után 3 év buli a rendörakadémián és már alakálhatsz az autóban és még fánkot is ehetsz. És van egy pár közmunlás érrttségivel és szakmával s nem jut neki munka, de már fejét fogja miérr nem lett trendőr.
2020. máj. 2. 18:13
 9/13 anonim ***** válasza:
10%

Miért takarodna?

Van is igaza.

A rendőrök többsége tényleg az amit mondott róluk, de van kevés jófej, de nagyon kevés.

Mivel sokat jártam rendőrségen tudom.

Embertelenűl is tudnak beszélni az emberrel, ha nem egy okos tapasztslt rutinos rendőrség által ismert módszereket tudó ember van náluk kihallgatáson, vele nem tudják csinálni, mert az olyan nem fogja engedni, nefélj.

2020. máj. 2. 22:47
 10/13 Micimacko67 ***** válasza:
100%

11-es, aki sokat jar a rendorsegre es ismeri a modszereket...miert is jar oda?

Ha esetleg aldozatkent, akkor bocs...

Ha elkevetokent akkor meg nem kellene szajat jartatni...akinek vaj van a füle mogott az inkabb legyen csendben!

2020. máj. 3. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!