Mit gondoltok a rendőrökről?
Bűnügyiről tudok nyilatkozni.
A nyomozók munkaidőben a számítógép előtt ülnek és nyomoznak az ismeretlen tettes után.
A vizsgálók az ismert tettesek ellen nyomoznak.
Nagy része papírmunka, néha embereket hallgatnak ki, de én azt látom, hogy sokan belefásultak.
Ideg is kell hozzá, mert néha olyan embert kell kihallgatni aki állanóan beleszól és ő mondja meg, hogy a nyomozó mit csináljon, mert úgy a törvényes egy kihallgatás és az ilyen ügyfelet is el kell viselni. Ki kell menni kamerafelvételt lefoglalni néha, adatot gyüjteni, átiratokat írogatni. Ha készenlétbe van, de otthon, ha riasszák, be kell menni.
Hogy mit gondolok róluk? Ők ezt akarták, ezt szeretik, csinálják akkor.
Gondolom te járőrökre vagy jobban kíváncsi, de én bűnügyi nyomozókról tudok nyilatkozni mert számtalanszor láttam, hogy miből áll a munkájuk. Jobb mint a járőröké. Járőrök azok nagyon kiszolgáltatott munkában dolgoznak fillérekért.
A nyomozói állást megpróbálhatod.
Jelentkezhetsz a nke-rtk-re, de a te döntésed, hogy mi akarsz lenni.
17 évesen milyen ugyeid voltak a rendorokkel?
Miben nem tudtak neked segiteni?
Miért takarodna?
Van is igaza.
A rendőrök többsége tényleg az amit mondott róluk, de van kevés jófej, de nagyon kevés.
Mivel sokat jártam rendőrségen tudom.
Embertelenűl is tudnak beszélni az emberrel, ha nem egy okos tapasztslt rutinos rendőrség által ismert módszereket tudó ember van náluk kihallgatáson, vele nem tudják csinálni, mert az olyan nem fogja engedni, nefélj.
11-es, aki sokat jar a rendorsegre es ismeri a modszereket...miert is jar oda?
Ha esetleg aldozatkent, akkor bocs...
Ha elkevetokent akkor meg nem kellene szajat jartatni...akinek vaj van a füle mogott az inkabb legyen csendben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!