Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért nem lehet megtudni...

Miért nem lehet megtudni pontosan a részleteit a Kozma gyilkosságnak? Tisztára mintha el lenne hallgatva.

Figyelt kérdés
2020. máj. 1. 15:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az illető nem késsel akart jönni hanem puszta kézzel.De nem akartam verekedni.Nem tudom hogy jártam volna de erre nem volt szükségem.Nem éri meg hogy kapjak esetleg a fejemre.
2020. máj. 1. 21:15
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fiatal.Nem tudom minek adsz tanácsot.Most a Kozmáról volt szó nem rólam.
2020. máj. 1. 21:17
 13/14 anonim ***** válasza:
A kérdésed arra vonatkozott, hogy szted a Kozma gyilkosság okait elhallgatták-e. Utána meg végül is a pszichológiai hátterét firtatod egy akármilyen késeléses gyilkosságnak. 1. A Kozma-fél gyilkosságnál a késelés igazi indokait végül is elhallgathatták, ez is benne van a pakliban. 2. Hogy mi vezet vkinél kés használatához egy vitás, konfliktusos helyzetben, az meg egyéniségtől, vérmérséklettől, kultúrától, kulturáltságtól, intelligenciaszinttől, megoldóképességtől, tárgyalókészségtől stb. függ. Ahhoz, hogy rájöjj, mi mozgatta a késelőt, mi lehet a háttérben, minden esetben egy pszichológiai profil felállítására lenne szükség, no meg természetesen az objektív tények kinyomozására. Ezen az oldalon nem hiszem, h találnál megfelelő szakembert mindehhez.
2020. máj. 8. 13:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Mert ciganyok kovettek el a gyilkossagot ! A cigany szent ! Pont mint Indiaban a tehen !
2020. máj. 10. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!