Mi a büntetése két gyerek rongálása?
Lekameráztam ahogyan két gyerek egy kb.5.-es és egy 9.-es nem tom az életkorukat. Szóval a biciklim kerekeit kilyukasztották. A munkám egy órányi gyaloglásnyira van. Nagy szükségem van a biciklimre. Nem tom h feljelentsem -e őket. Annyira nem kivehető a felvétel. De máskor is kilyukasztották a szomszédaim biciklijüket stb.
A rendőrök nem mondták meg h mi lesz a büntetésük. A büntetőjogi dolgokat hiába olvasom nem értem. Csak meg akarom mondani nekik h mi lesz velük, h felfogják stb.
Mi a büntetésük?
Köszi.
Az a helyzet, hogy ez ahhoz nem akkora "súlyú" dolog, hogy komolyabban foglalkozzanak vele - főleg, hogy a kb. 5.-es gyereket azt se biztos, hogy egyáltalán büntetni lehet, inkább elkönyvelik gyerekcsínynek. Főleg, ha maga a felvételen sem annyira kivehető az arcuk.
Inkább a gyerekeket kéne valahogy utolérni, vagy a szüleit és velük elbeszélgetni, írod, hogy máskor is lyukasztgattak bicikligumikat, tehát akkor valószínűleg nem először láttad őket.
Emellett pedig megoldani a bicikli biztonságos, idegeneknek nem hozzáférhető helyen való tárolását.
a közös szertárba rakjuk a bicikliket.
sajnos a közösképviselő nem hajlandó kamerát felszerelni, míg mindenhol van.
na és legközelebb a féket vággja el???
amúgy nagyon drága a kerekek...
gyerekcsíny??? hát már túl régóta csinálják...
nem foglyák abba hagyni ha nem büntetik meg egy kicsit sem. a rendőrök nem mondtak semmit sem.
Értem. Akkor ezekszerint panelról van szó. Az pedig azt jelenti, hogy vagy maguk a gyerekek, de minimum valamelyik rokonuk a lépcsőházban lakik (különben nem jutnának be eleve).
Szomszédokat végigkérdezted már, esetleg nem tudják-e kik ezek, hova valók stb?
Addig is legyél résen, figyelj a lépcsőházban és környékén, hátha látod ismét őket, olyan helyzetben amikor el is lehet csípni őket.
A biciklidre ha esetleg húzol addig is egy ponyvát a pincében?
a szomszédoknál sokszor rongáltak. nekem 55 000ft-os kárt okoztak.
a rendőrség annyira büdös dolgozni h engem kértem meg arra h kérjem meg a szomszédokat arra h írják le a panaszaikat stb.
de naná h csak odajönnek nekem panaszkodni, de nem írják le.
ostobák a rendőrök, ostobák a szomszédaim.
gyáva férgek mind.
nem először van az h feljelentek valakit s a rendőrök helyett kell dolgoznom.
hiába van videófelvétel....
undorító ez az ország!
seggfaj gyerekek, lusta disznó rendőrök és fűben lapító sz@rkupac szomszédok.
semmi nem lesz ebből...
már 6 éve folyamatosan rongálnak.
sztem már idősebbek csak annyira buták h megbuktak...
mert amúgy nem is nagyon jártak suliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!