Hogy nem hiszi el a naiv rendőség, hogy a gyerek lopkod?
Ma a munkahelyen a kollégákkal épp a közbiztonságot bedzéltük ebéd közben és eszembe jutott ,hogy Van a városban egy gyerek állítólag aki rendszeresen lop pénzt. Sáros a multja ,többször volt már elítélve,jelenleg két kapitányság is folytat eljárást ellene,utazóbűnöző is de nem zavarja,folytatja ezt az életet. A saját városában iscállandóan idézgetik a rendőrségre,de ahol nincs bizonyíték mindig kibeszéli magát és szüntetik megfelé mindig a nyomozást,tettes hiányában. Tudja mit kell mondani,rutinos,betanult,"szakképzett". Úgy követi el a bűncselekményeket,hogy ne legyen kézzel fogható bizonyíték.
Ez a rendőrség miért annyira naiv,hogy mindig idézgeti de külön ügyekben is ,hogy fáradjon már be kihallgatásra és nem gyanusítják meg?
Nem egyértelmű a multja valamint máshol jelenleg is folyik eljárás ellene?
Szerintem sejtik a rendőrök de mégsem tesznek semmit.
Én meg,ha 100.forintot ellopnék azonnal becsuknának.
Azért mert ha én sejtem rólad hogy te is tolvaj vagy akkor mi van?
Nincs bizonyítékom.
Vádat emelnének ellene azt úgy kiröhögnék a rendőröket.
Ha mész a srác után és levideozod hogy éppen jogsértést követ el akkor már el lehet indulni.
Leírod, hogy többször volt elítélve, folyamatosan idézik kihallgatásra mint gyanúsított, és megkérdezed, hogy a rendőrség miért naiv? Mi van?
Honnan tudod, hogy kibeszéli magát? Honnan tudod, hogy nem tesz magára terhelő vallomást? 50.000 Forint alatti lopások esetén akár több lopást is egyben tárgyal a bíróság és rendszerint pénzbüntetést szoktak kapni.
Feltételezések halmaza a kérdésed. Hagyd meg a munkát a rendőrökre, ők veled ellentétben értenek a munkájukhoz.
Nem tudták rábizonyítani. Tanúként k8hallgatták, d Ő rabasz volt.
Okosabb volt a nyomozóhatóságnál.
*kihallgatták
*de Ő *ravaszabb volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!