Mit csinált a rendőr?
Valószínűleg úgy értékelhették, hogy céltalanul tartózkodtál kint.
Szard le, legközelebb ilyen van mondd azt a szabadidős sporttevékenység engedélyezett.
Húsvét idején valóban voltak szigorítások önkormányzatilag, ez főleg a parkokra, kirándulóhelyekre vonatkozott, de gondolom nem lezárt területre másztál be :)
Utolsó.
Gondolom esz Székesfehérvár.
Majd pont én be is tartottam volna...
Tudod mikor.
Csak rád ijesztettek. Büntetés vagy feljelentés esetén tájékoztatniuk kell az eljárásról.
Ha legközelebb is a te személyidet olvassák abból már lehet hogy bünti lesz. Ha feljegyezték az adatokat....
Nem fogsz büntit kapni, közölni kellett volna igazoltatásnál hogy eljárás indul ellened - és az okot is meg kellett volna nevezni.
A személyidet ellenőrizték, nem állsz-e körözés alatt, nem kellene-e karanténban lenned stb.
Szimpla egyszerű igazoltatás volt. Kicsit túlbuzgók voltak amikor azt mondták hogy nem szabad kimenni, de nem veled volt bajuk nyugi. S lehet zsörtölődik mindenki amikor igazoltatják "mé' pont engem?", de ez a munkájuk. Speciel úgy vagyok vele féljen az a rendőrtől akinek oka van rá! Téged IS igazoltatnak, meg mást is (akit tényleg kell). Ha ez kell a biztonsághoz, akkor az ember elviseli azt a 10 percet amíg leellenőrzik az adatokat és megkérdezik hova mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!