Miért jár naponta a rendőrség a szomszédomhoz?
Figyelt kérdés
Már két napja észre vettem, hogy napi legalább kétszer ki jön a rendőrség a szomszédomhoz. Ketten oda mennek a kerítéshez egy fehér papírral, beszélnek valamiről majd távoznak. Tudja valaki ez milyen okból történhet? Tudom hogy nem az én dolgom, de azért mégiscsak érdekel hogy bűnöző e a szomszédom!?2020. ápr. 3. 09:30
11/11 A kérdező kommentje:
Üzenném a nagyon okosoknak, azért tettem ki a kérdést mivel ugyan feltételeztem hogy házi karanténról van szó, nem volt kint a jelzés, ezért gondoltam hogy meg kérdezem nem e tud valaki erről konkrétabban mi lehet ez, de azóta ki derült hogy karantén. Új szomszédok így nem vagyunk valami közeli viszonyban. És igen mivel itt laknak 2 lépésre tőlem igen is van közöm hozzá hogy bűnöző e a szomszédom, vagy ebben az esetben karanténban van e mivel ki be járkáltak eddig és ilyen helyzetbe mindenki tudni szeretné milyen közel is van hozzá a baj. De ezt nyilván a sok gyöpös agyú nem fogja fel hiába mondja (írja) az ember! Köszönöm a válaszok! mindenkinek erőt és kitartást ezekben a nehéz időkben!
2020. ápr. 5. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!