Rendőrség tudja figyelni egy ügyben gyanúsított személy mozgását, hívásait?
10, ki írta, hogy szimpla járőr volt? És, igen, lehallgatott, mert mindig tudta szóról szóra idézni, hogy kinek és mit mondtam telefonban. Az, hogy még ezen felül miket csinált, az már más tészta. Erősen visszaéltek a dolgokkal.
Elhinni nem kell, inkább örülj, hogy te nem fogtál ki pszichopata embert, pszichopata családdal.
Fuu nekem a saját családom az, ez ahhoz képest semmi!
Elhiszem, csak azt írtam, hogy akkor rendesen hivatali visszaélés történt! Eddig ahányszor írtam itt ki kétdést, mindig jött, hogy "paranoiás, skrizofén, kezeltesd magad". Miközben volt, hogy az emberünktől 10 méterre kérdezte le a rendőr rádíón, hogy kivel telefonált ép és nem kell elhinni. Ezt meg jogász mondta, hogy bírói engedély kell hozzá! De sejtettem, hogy simán megteszik anélkül is... Szomorú, ami veled történt! Lehet be is poloskázott... Bűnügyi Osztály végzi ezt, nem a traffis Jóska, ennyit akartam mondani.
Utolsó beteg vagy???? Ezt biztos ide akartad írni??? Nem vagy normális...
Kinek vádaskodtam? Komplett elmebeteg vagy!!!
Nem igaz, hazudsz utolsó.
Büntetőjoghoz értő ember vagyok és ilyet nem olvastam, a cikk nem igaz, ne terjessz rémhirt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!