A rendőrségen ezeket a dolgokat ki veszi meg, úgyértem az ilyen tárgyakat ki/kik veszik meg amik ott vannak?
Láttam már, hogy a folyosó két oldaláról irodák nyilnak és a folyosó végén van egy asztal ami ilyen üvegfallal van körülvéve, ott van mosogató, mikróhullámú sütő, kávéfőző stb. Gondolom ott van az étkezési helyük is.
Mivel a rendőrség nem cég hanem egy állami testület ezért az ott lévő dolgokat nem a munkahely veszi vagy nem tudom.
Láttam, hogy egy nagyon drága kávéfőző volt ott, valamint a mikróhullámú sütő is egy szuper fajrlta volt, még a mosogató szer sem a spáros 200 forintos volt, hanem JAR márkájú ami 600 ft egy kicsi is.
Ezeket a dolgokat a felettesük veszik meg vagy az ott dolgozó rendőrök dobják össze a pénzt és közösen veszik?
Szerintem ott kérdezősködhettél volna ha annyira érdekel a dolog.
De két opció lehetséges, hogy erre van valamilyen keretük amit el tudnak számolni és akkor a költségvetés(mi) fizetjük vagy ők maguk dobják rá össze a pénzt.
De azért érdekelne, hogy állandóan sír az ellenzék, hogy nincsenek megfizetve az államnak dolgozok de ha mégis kapnak valami juttatást akkor meg megy a picsogás, hogy miért nem valami olcsóbbat kaptak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!