Rendőrségen tanút tanúval szoktak szembesíteni?
Van egy olyan nyomozati cselekmény, hogy szembesítés.
Szoktam járni kihallgatásra a Debreceni Rendőrkapitányságra, mint tanú. Legutóbb a nyomozó kérdezte, hogy felismerném-e azt az embert aki engem a helyszínen látott, feleltem -fel-. Gondolom nem véletlenűl kérdezte, szembesíteni akar.
Tanút tanúval szoktak szembesíteni vagy csak gyanusítottat és tanút?
A rendőr azt mondta, hogy szoktak bizony, ügyvéd azt mondta, hogy nem szoktat tanút tanúval, csak gyanusitottat tanúval.
A rendőr hazudott szerintetek?
Mert a rendőrök 90%-ban nem mondanak igazat, hogy felderítsenek egy dolgot az a cél. Ebben sem igazat mondott a rendőr?
A be 211 szakasz ír a szembesítésről, de azt nem rögzíti, hogy kit kivel szoktak szembesíteni csak azt, hogy ellentmondás feloldására van.
Utolsó.
Nem értem miről beszélsz.
Bővebben kifejted?
Szembesítésről kérdeztem.
Végre egy normális válaszoló.
De nem kell lecserélni, nem ügyvédem csak ismerem, mert tegnap összefutottam vele, mikor mentem az egyetemre, az egyik kávézónál szállt be a kocsijába a feleségével és váltottunk pár szót. Nem véletlen ismerek ügyvédeket, mikor már többszőr voltam tanú a rendőrségen.
Az, hogy többszőr vagyok tanú azzal nincs gond, mert ismerek olyan biztonsági őrt, hogy majdnem hetente jár a rendőrségre mint tanú, mert az áruházban mindig elkapnak egy tolvajt és mint tanú, be szokták idézni őt is.
Viszont nem véletl3n tettem fel a kérdést, mert a nyomozó igent mondott, az ügyvéd pedig nemet.
Mi az igazság?
Semmi rosszat.
Ha rosszat művelnék, akkor nem tanú lennék, hanem valami más;)
Az Békéscsabán volt mag 2008 ban 1× itt Debrecenbe
A debreceni miatt pénzbüntetést kaptam a Csabait meg megszüntették.
Az, hogy sokszor meg tanú vagyok az nem gond, az nem jelent problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!