Rendőrségen tanút tanúval szoktak szembesíteni?
Van egy olyan nyomozati cselekmény, hogy szembesítés.
Szoktam járni kihallgatásra a Debreceni Rendőrkapitányságra, mint tanú. Legutóbb a nyomozó kérdezte, hogy felismerném-e azt az embert aki engem a helyszínen látott, feleltem -fel-. Gondolom nem véletlenűl kérdezte, szembesíteni akar.
Tanút tanúval szoktak szembesíteni vagy csak gyanusítottat és tanút?
A rendőr azt mondta, hogy szoktak bizony, ügyvéd azt mondta, hogy nem szoktat tanút tanúval, csak gyanusitottat tanúval.
A rendőr hazudott szerintetek?
Mert a rendőrök 90%-ban nem mondanak igazat, hogy felderítsenek egy dolgot az a cél. Ebben sem igazat mondott a rendőr?
A be 211 szakasz ír a szembesítésről, de azt nem rögzíti, hogy kit kivel szoktak szembesíteni csak azt, hogy ellentmondás feloldására van.
Múltkor egy válaszodba azt írtad Te jogi egyetemre jársz és jobban tudod a dolgokat, mint itt bárki más.
Kérdem én: akkor minél kérdezel itt, ha úgy is mindenkinél okosabb vagy a témában?
Utolsó!
Én nem KÖNYVELŐ IRODÁT akarok nyitni.
Melózok, de este járok be órákra február 10-től levelezőre, az ÁJK-ra. Hogy elvégzem-e nem tudom.
Majd kiderűl mit hoz a jövő. Annyira nem értek a büntetőügyekhez, de mivel forogtam benne és sokat olvasok, érdekel a téma és amit nem tudok azt, akkor itt megkérdezem, de lassan rájövök, hogy nincs itt annyi büntetőszakos ember mint gondoltam, átlagemberek olvassák itt ezt a kategóriát és nem tudnak többet mint én. Te pedig főleg, szóval neked nincs semmi közöd a büntetőjoghoz, csak a te elképzelésedet hajtogatod.
Pl multkor azt mondtad hogy egy vádlottól nem fogadnak el beadványt ,ha van védő, csak a védőtől.
És lám, ha van védő akkor elfogadják a vádlottól is.
Ez büntetőügy nem polgári, hogy csak az ügyvédtől fogadják el, büntetőben a vádlottól is elfogadják.
Úgyhogy jobb, ha ndm válaszolsz hülyeségeket, amiket nem éftesz, hanem hallgatsz.
What? Miről hablatyolsz itt [?], mert a 99%-át nem értem. :D
Miért nem kérdezed a tanáraidat vagy nézed át a jegyzeteidet vagy mész el a könyvtárba és kutakodsz? Hát milyen jogász leszel te ember, aki gyakorikérdéseken akar tanulni?
Amúgy csak apróbetűs részként megjegyzem mindenki számára, hogy:
Keresztfélévben nem indult Debrecenbe ÁJK-n jogász képzés nappali és levelezőn sem. :).
Másrészről:
Mi az, hogy "esténként" járok be meló után? :D
Nem tudom más Egyetemeken, hogy van, de valószínűleg ugyanígy, de a Debreceni ÁJK Jogász levelezőn péntek-szombaton van oktatás és nem este.
Ha már ennyi hazugságot összehordassz itt, akkor legalább tennéd már meg azt a fáradságot, hogy utána nézel a dolgokat, és legalább olyan hazugságot tolnál be ide, ami hihetőbb is.
Tényleg péntek-szombat van ez igaz a levelező.
Nem azt irtam, hogy meló után, hane melózok de nem minden nap, olyan a beosztásom, az órákra este megyek péntek-szombat, nem pedig h-cs-ig.
A levelező tagozaton az emberek 70%-nak van munkahelye, és úgy tanul.
Te nem jól tudod, indult.
Én az ÁJK-ró beszélek ami ott van a Kassai úton, ahol az 3,5 troli és a 16, ,22, 24 es busz is jár.
Nem egyről beszélünk.
Pedig egyről beszelünk.
Minden felvételi statisztika lekérhető a felvi.hu-n, bárki számára nyilvános adatok.
Nem indult jogász levelező, sem nappali képzés 2020 februárban DE-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!