Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rendőrségen tanút tanúval...

Rendőrségen tanút tanúval szoktak szembesíteni?

Figyelt kérdés

Van egy olyan nyomozati cselekmény, hogy szembesítés.

Szoktam járni kihallgatásra a Debreceni Rendőrkapitányságra, mint tanú. Legutóbb a nyomozó kérdezte, hogy felismerném-e azt az embert aki engem a helyszínen látott, feleltem -fel-. Gondolom nem véletlenűl kérdezte, szembesíteni akar.

Tanút tanúval szoktak szembesíteni vagy csak gyanusítottat és tanút?

A rendőr azt mondta, hogy szoktak bizony, ügyvéd azt mondta, hogy nem szoktat tanút tanúval, csak gyanusitottat tanúval.

A rendőr hazudott szerintetek?

Mert a rendőrök 90%-ban nem mondanak igazat, hogy felderítsenek egy dolgot az a cél. Ebben sem igazat mondott a rendőr?

A be 211 szakasz ír a szembesítésről, de azt nem rögzíti, hogy kit kivel szoktak szembesíteni csak azt, hogy ellentmondás feloldására van.

2020. febr. 25. 11:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Levike, ezt a sok elméleti kérdésedet mjért nem a jogi tanáraidnak teszed fel, ahova levelezőre jársz? Ők biztos pontosabb választ adnak, vagy a kapitányságon lévő haverjaid...
2020. febr. 25. 21:28
 12/18 anonim ***** válasza:

Múltkor egy válaszodba azt írtad Te jogi egyetemre jársz és jobban tudod a dolgokat, mint itt bárki más.

Kérdem én: akkor minél kérdezel itt, ha úgy is mindenkinél okosabb vagy a témában?

2020. febr. 26. 08:25
 13/18 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Én nem KÖNYVELŐ IRODÁT akarok nyitni.

Melózok, de este járok be órákra február 10-től levelezőre, az ÁJK-ra. Hogy elvégzem-e nem tudom.

Majd kiderűl mit hoz a jövő. Annyira nem értek a büntetőügyekhez, de mivel forogtam benne és sokat olvasok, érdekel a téma és amit nem tudok azt, akkor itt megkérdezem, de lassan rájövök, hogy nincs itt annyi büntetőszakos ember mint gondoltam, átlagemberek olvassák itt ezt a kategóriát és nem tudnak többet mint én. Te pedig főleg, szóval neked nincs semmi közöd a büntetőjoghoz, csak a te elképzelésedet hajtogatod.

Pl multkor azt mondtad hogy egy vádlottól nem fogadnak el beadványt ,ha van védő, csak a védőtől.

És lám, ha van védő akkor elfogadják a vádlottól is.

Ez büntetőügy nem polgári, hogy csak az ügyvédtől fogadják el, büntetőben a vádlottól is elfogadják.

Úgyhogy jobb, ha ndm válaszolsz hülyeségeket, amiket nem éftesz, hanem hallgatsz.

2020. febr. 26. 12:30
 14/18 anonim ***** válasza:

What? Miről hablatyolsz itt [?], mert a 99%-át nem értem. :D

Miért nem kérdezed a tanáraidat vagy nézed át a jegyzeteidet vagy mész el a könyvtárba és kutakodsz? Hát milyen jogász leszel te ember, aki gyakorikérdéseken akar tanulni?

2020. febr. 26. 13:03
 15/18 anonim ***** válasza:

Amúgy csak apróbetűs részként megjegyzem mindenki számára, hogy:

Keresztfélévben nem indult Debrecenbe ÁJK-n jogász képzés nappali és levelezőn sem. :).

Másrészről:

Mi az, hogy "esténként" járok be meló után? :D

Nem tudom más Egyetemeken, hogy van, de valószínűleg ugyanígy, de a Debreceni ÁJK Jogász levelezőn péntek-szombaton van oktatás és nem este.

Ha már ennyi hazugságot összehordassz itt, akkor legalább tennéd már meg azt a fáradságot, hogy utána nézel a dolgokat, és legalább olyan hazugságot tolnál be ide, ami hihetőbb is.

2020. febr. 26. 13:17
 16/18 A kérdező kommentje:

Tényleg péntek-szombat van ez igaz a levelező.

Nem azt irtam, hogy meló után, hane melózok de nem minden nap, olyan a beosztásom, az órákra este megyek péntek-szombat, nem pedig h-cs-ig.

A levelező tagozaton az emberek 70%-nak van munkahelye, és úgy tanul.

Te nem jól tudod, indult.

Én az ÁJK-ró beszélek ami ott van a Kassai úton, ahol az 3,5 troli és a 16, ,22, 24 es busz is jár.

Nem egyről beszélünk.

2020. febr. 26. 13:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Pedig egyről beszelünk.

Minden felvételi statisztika lekérhető a felvi.hu-n, bárki számára nyilvános adatok.

Nem indult jogász levelező, sem nappali képzés 2020 februárban DE-n.

2020. febr. 26. 13:58
 18/18 anonim ***** válasza:
na levike, erre mondj valamit :DDD
2020. febr. 26. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!