Szerintetek jogos vagy igazságtalan, hogy lecsukták a Divízió88 tagjait?
Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 18:39
1/20 anonim válasza:
Te mit szólnál ha bángó márgit rühestetvesmagyarozna? Ja, joga van a szólásszabadsághoz.
2/20 anonim válasza:
Kedves első:a cigók sokkal jobban utálják a magyarokat mint mi őket,pedig nekik okuk sincs rá,és sokkal rasszistábbak mint mi,nekünk ilyen zenénk van,ők viszont naponta támadják meg a magyarokat...Melyik a rosszabb?Nem érdemeltek büntetést.HOL A SZÓLÁSSZABADSÁG HA EZÉRT LECSUKNAK?
3/20 anonim válasza:
"Sötétek a felhők országunk felett,
Mióta egy idegen faj nálunk megjelent.
Nem hívta senki, ő magától jött,
Nem virágoztat fel, csak mindent romba dönt.
Rondák, büdösek, gusztustalanok,
Nem emberek ők és nem is állatok.
Férgek ivadéka, undorító nép,
Takarodjál haza, itt minden a miénk!
Mint a dögvészt, vagy a pestist,
úgy meg kell állítani ezt is.
Gyerünk most kell, most kell lépned,
Mielőtt ők taposnak el téged!"
Ez a kedvenc számom tőlük:D
4/20 anonim válasza:
Nem hallottam még őket, de most, hogy amiatt, amit az utolsó leírt, beszerzek egy pár számot tőlük.
5/20 anonim válasza:
A youtube-on fent van minden számuk.
Amugy egy elég primitiv zenekar, de hogy a toleranciarendőrség lecsukatta, az azért jól mutatja, kik uralkodnak felettünk.
7/20 anonim válasza:
ugyse fogják annyiba hagyni , hogy ilyen piti ügyért lecsukják őket,
9/20 anonim válasza:
am hol van vmi forrás? nem találok erről hírt.
10/20 anonim válasza:
Nekem az Ezer év című szám a kedvencem. Néha már nekem is durva amit énekelnek :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!