Miért van az, hogy tízből kilenc rendőr elzavarja az embert?
Nem szabályszegő, mert ha az lenne megbüntetne de nem teszi, csak elküld.
Tehát: Ha van egy rendőri intézkedés és az ember odamegy érdeklődni, miért van az, hogy szinte mindig azt mondják, hogy " maga ki, mit szeretne" és ha válaszként válaszol az ember azzal jönnek, hogy "menjen a dolgára".
Egyetlen-egyszer volt olyan, hogy tök jó fejek voltak és őszintén mondták, hogy egy szabálysértés és nézhettem egy kicsit, de ugye többet nem mondtak, nem is lehet pl. adatokat, ilyenek.
De a legtöbb mogorván elzavarja az embert.
Ez miért van?
De ja vu.
Ezt egyszer már megválaszoltam, de sebaj!
Azért mert nem erősségük a jogszerű intézkedés, és nem akarnak tanút.
Szerintem az érintettek jogait nézik, mind a sértett, mind az elkövetőét.
Te sem örülnél neki, ha a fél utca téged bámulna.
Egyre szürreálisabbak ez a kategória.
Kérdező, mi a francnak mész oda? Komolyan kérdezem: minden ok veled? Semmi közöd hozzá, se az intézkedéshez (bár ez még lehet szakmai érdeklődés), se az intézkedés alá vont emberekhez. Mintha lenne egy kis Asperger-szindrómád, nem? Nem érzed furcsának, hogy valakit pl. igazoltatnak, erre megjelenik egy teljesen idegen ember, és érdeklődik, hogy mi újság? :D
"Tehát: Ha van egy rendőri intézkedés és az ember odamegy érdeklődni, miért van az, hogy szinte mindig azt mondják, hogy " maga ki, mit szeretne" és ha válaszként válaszol az ember azzal jönnek, hogy "menjen a dolgára"."
És milyen jól teszi! Gondolom valaki ellen intézkednek éppen. Akinek - akármit is csinált - vannak személyiségi jogai. Nyilván te sem örülnél, ha éppen megbüntetnének a rendőrök, ezt meg pl valaki élőben streamelné. (Gyk: tudom, hogy te nem azt teszed, de akkor sincs az égvilágon semmi közöd ahhoz, hogy ki ellen és milyen intézkedéssel élnek.)
Azaz ők csak a szabályok szerint járnak el. Kár, hogy egyesek szemében ez bűn...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!