Ezt miért nem mondták be a híradóba?
Most komolyan... ha embert ölnek nem kell bemondani a hírekbe, csak ha fehér ember ölt?
Nevezzetek provokálónak, de ez már tényleg durva.
azért hülyeséget ne próbálj beadni a jónépnek.
Akármilyen bűncselekmény történik, a rendőrségi oldalakon minimum rajta kéne legyen!! A romák által elkövetett dolgok is fenn vannak mindig, annak ellenére, hogy a média letagadja.
Ha tényleg lelöttek egy betörőt valahol fenn kell legyen, ha nincs akkor sztem hazudtak neked.
Nem akarom beadni.A rendörség tudtommal már letartóztatta.
Vác környékén történt lakott az ürge.
Otthon volt amikor betötek hozzá,és észrevette a betörőt és 1000 méteren át üdözte, majd lelőtte.
De lehet hogy volt a médiában nem tudom.Mi 10.-én tudtuk meg,de lehet hogy már elötte megtörtént.
nézd ha igy volt és fehér volt az illető, akkor megmondom őszintén! MEGÉRDEMELTE.
Csak nehogy azt higgye valaki, hogy a cigánybűnözőket támadom. Bárki aki komoly bűncselekményt követ el, az büntetést érdemel.
"rendőrségi oldalakon minimum rajta kéne legyen!"
Hol van olyan ország, akol minden bűncselekményt közhírré tesz a helyi rendőrség weboldala? Én még nem találkoztam ilyennel!
"Akkor miéert nevezik híradónak??? "
A híradót nem azért nevezik híradónak, mert minden hír benne van. Néz meg ugyanaznap több csatorna híradóját, aztán rájössz, hogy egy csomó hír van, amit a másik nem mond be. Szerinted azokat el akarják titkolni?
Híradó azért van, mert a médiatörvény kötelezővé teszi.
a kereskedelmi csatornáknak ugyanazok a hírei. Ezt meg te nézd meg. Az más, hogy a hír tv, meg a echo tv meg tudomisénmi bemondja.
A rendőrségi oldalakon általában fennvannak a bűncselekmények, akár tetszik akár nem. Viszont ott is sarkítanak, ha cigány az elkövető akkor nem írják be a származást, ha magyar akkor kiemelik, hogy fehér.
"a kereskedelmi csatornáknak ugyanazok a hírei. "
francokat!
Vannak átfedések, de egy csomó különbség is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!