A nyomozó miért volt annyira odáig, hogy vigyem magammal?
A multhéten voltam a rendőrségen "tanúként" kihallgatáson és nem vittem csak a telefonom, pénztárcám és az irattartóm, zsebben. Amikor az irodába leültem kérdeztem, hogy letehetem a cuccaim erre a kis asztalra, mondta a nyomozó, hogy igen-nyugodtan. Letettem.
Zajlott a kihallgatás, egy idő mulva, kérdeztem, hogy wc-re ki lehet-e menni, felelte a nyomozó, hogy igen. Mondtam, hogy a telefont, pénztárcát itt hagyom, úgyis jövök vissza. Erre fentemm hangon azt mondta nekem a nyomozó, hogy "jajj, vigye csak magával, ne hagyja csak itt, vigye innen magával".
Meglepődtem, mert nem hinném, hogy hozzányulna a dolgaimhoz addig a nyomozó. Nem inden nyomozó ilyen, 100-ból, ha 2 ilyen.
Miért volt ilyen feltűnő hangon ilyen, hogy vigyem csak magammal?
Na ja. Aztán ő honnan ismert téged, hogy nem mondod azt ha visszatértél, hogy hiányzik belőle 2000000 forint?!
Vagy hogy nem egy korrupciós kísérletről van szó.
De jó, hogy nincs nagyobb hasfájásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!