Ezzel a rendorseg mit tud kezdeni, lesz belole barmi is?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk a rendorsegre valamilyen modon kikerul egy kep egy szemelyrol akinek full piros a pupillaja tehat egyertelmu hogy valamilyen drogot fogyasztott azzal csinalnak valamit vagy hagyjak?2019. dec. 1. 10:36
1/6 anonim válasza:
Bármitől lehet piros a szemed (a pupillád nem lesz piros). A rendőrségre "valahogy" nem kerülnek ki fényképek. Ha valaki fel akar téged jelenteni, mert egy fényképen piros a szemed vagy tág a pupillád, neki kell bizonyítani hogy van bármi alapja annak, mert nem egyértelmű csak ennyiből, hogy be van drogozva. Nem feltételezni kell, hanem bizonyítani a dolgot.
Neked meg legyen annyi eszed, hogy nem drogozol, és akkor nem kerülsz bajba.
2/6 anonim válasza:
Ha valakinek piros a pupillája, az lehet vaku fényetől is. Nem minden kábítószertől tágul ki a szembogar. Ezen kívül lehet képszerkesztős módosítás is. Van dolguk így is, nem fognak a naponta kikerülő több tízezer nyilvános fotót vizsgálgatni. A korlátozott hozzáférésűket, ha akarnák sem tudnak megnézni.
3/6 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy egyik haverommal tortent azert kerdezem csak. Valakivel osszeveszett es fel hogy felultetik, a kep mellett szoveg is van arra utalva hogy rosszul van es lejovoje van (?) azt hiszem
2019. dec. 1. 11:00
4/6 anonim válasza:
Múltkor szemészeten voltam, be volt gyulladva a szemem, piros volt, és kaptam pupilla tágító cseppet, hogy jobban bele tudjanak nézni. Pont így nézett ki ahogy leírtad. Én le is lefotóztam, és elküldtem ismerősnek. Nem hiszem hogy aggódnom kellene.
6/6 anonim válasza:
sok dologtól lehet piros valaki szeme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!