Szakítás után érdemes újra kezdeni ha azt mondta szeret?
Valamelyik nap szakítottunk ugymond, de aztmondta nem miattam (én tudom az okát és megértem) és aztmondta, hogy csak időre van szüksége, és később akár újra is próbálhatjuk. De félek mégis pedig tudom, hogy szeret.
Szerintetek egy idő után esélyes, hogy újra együtt legyünk? Csak olyan válaszokat szeretnék, akik éltek át már ilyet és akik értelmesen leírják mit gondolnak erről. Töltött káposztás példát nem szeretnék! Előre is köszönöm.
Az a kérdés, hogy ki tudtátok-e javítani azt a problémát, ami a szakítást okozta?
Ennek nulladik feltétele, hogy meg tudtátok-e beszélni?
Nem!
Én tapasztalatból írom, hogy egyik újrakezdett kapcsolat sem az igazi és csak elfecsérelt idő, mert később megismétlődik a probléma!
Aki igazán szeret valakit, az nem szakít és soha nem kér időt...!!
Mert hát mire kér? Vár, míg megszeret vagy összejön a másik? Értelmetlen és csak kifogás, egy jó ürügy arra, hogy téged talonban tartson.
Tapasztalatom szerint az ilyenből sosem lesz semmi jó és neked is legyen már önbecsülésed, hogy ha nem kellesz, akkor továbblépsz és csak így találhatod meg majd az igazit - nem úgy, hogy ilyenekre pazarlod magad!
Oké, kérdező, de ha te ezt már magadban így eldöntötted, akkor minek tetted fel a kérdést?!
Igen, a remény hal meg utoljára....
Én szóltam, de azért sok sikert!
És még valami:
"azt mondta szeret"
Aki szeret valakit, az tettekkel bizonyítja és nem (csak) szép szavakkal hitegeti.
Kérdező, te nyilván nagyon szereted ezt az illetőt és majd az élet megadja a kérdésedre a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!