Miért nem lehet sehol olvasni a hírekben a tegnap Szajol és Szolnok közötttalált holttestről?
Tegnap vonattal utaztam arra, reggel az Ister Intercity 100 perc késéssel ért be emiatt Szolnokra.
A kalauz azt mondta, előttünk gázolás történt, azért állunk.
Később Szolnokon a vasutasok már azt beszélték, hogy nem gázolás volt, hanem holttestet találtak.
Utána olvastam a hírportálokon, de mindenhol csak annyi volt, hogy hatósági intézkedés miatt voltak vonatkésések.
A MÁV facebook oldalán a hozzászólások közt olvastam, hogy egy fiatalember holttestét találták meg, de nem a vonat végzett vele, hanem állítólag, amikor a vonat elgázolta, már halott volt.
Minden apró banális dolog benne van a hírekben. Erről miért nem lehet sehol semmit találni?
Ez máskor sem akadályozta a hírportálokat semmiben. Ilyen esetben megírták a tényt, és hozzátették, hogy a nyomozásra tekintettel a rendőrség nem ad ki információt.
De most semmi... Csak annyi, hogy hatósági intézkedés miatt késtek a vonatok.
Ezt értem. De máskor mindig fenn vannak az ilyen hírek, már akkor, amikor az áldozat még ismeretlen.
Ezért nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!