Szerintetek a Darnózseli hentes tényleg megölte a feleségét?
Hát nem tudom, én ritkán szoktam az éjszaka közepén emberi belsőszerveket szétszorni egy random mezőn.
Az, hogy a gyerekei kiallnak mellette, semmit nem jelent.
A nő félt tőle és eltűnt, utoljára vele volt.
A csávó választási lehetőségei:
a. segit a zsaruknak az életben lévő csaj megtalálásában
b. leül pár évet gyilkosságért
Az első pontot valamiért nem választotta...
Igazából minden jel arra mutat, vagyis inkabb csak nehany jel, hogy ő ölte meg..utolso napjan a nő a munkahelyen volt, a cellainformaciokbol kiderult, hogy aznap este ott volt, es egyutt mentek a hazhoz. Igazabol ez az egy dolog van ami fixre mondhato a történetből.
Elvileg a kocsiból bevonszolta ejjel, valamint a reten is lattak. De ezt 2 kulon tanu mondta, ami ugye ez alapjan nem 100 százalék nyilván, hiszen falun mindig mindenki lát mindent... Azt is latjak ami igazabol ami meg sem tortent.
Az a resze kicsit az is erdekes számomra, hogy fogja a darabokat, arreb megy a kocsival par km-t, majd fenyes nappal kirazza a zsakot egy eleg nagy ret kozepen...el tudom kepzelni, hogy o tette, de nem hiszem,hogy ugy ahogy a tanu elmondta.
Sokan mondjak, hogy biztos raakarjak kenni a dolgot, de azert utolso ejjelen a nő, valamint a ferfi abba a hazba tartott, vagyis a telefonjuk biztosan.
Az en véleményem szerint ő lehetett a gyilkos, de ez csak egyéni velemenyem.
Magat a gyilkossagot szerintem a tanuvallomasom inkabb zavarosabba teszik.
A hentes a nyilatkozatai alapjan nagyon intelligensnek,okosnak tűnik, es eleg jol adja elo a dolgokat, ezzel egyutt lehet egy pszichopata hidegvérű gyilkos.
Most elegge elvonatkoztatok,de kicsit talan Ted Bundyra emlékeztet, ha lattad a filmet.
Ez igazabol csak az en véleményem, nyilvan nem tudjuk biztosra mi az igazsag.
Az egész csak egy feltételezés.
Nem teszek fel új kérdést, mert megtaláltam ezt, úgyhogy ide írom a kérdéseimet:
A darnózseli hentesnél végeztek hazugságvizsgálatot? Átment rajta?
Mit érezhet egy gyilkos, amikor feldarabolja a gyermekei anyját? Sír? Zokog közben? Vagy tudatmódosítót vesz be? Alkoholt iszik? Nem ihat alkoholt, mert akkor nem lenne ura a tetteinek.
Hogyan lehet ezt ép ésszel végigcsinálni, feldarabolni valakit? Vagy ő a normális és mi vagyunk a nem normálisak, akik képtelenek lennénk ezt végigcsinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!