Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Én egy meglehetősen csendes,...

Én egy meglehetősen csendes, zavarba jövős 19 éves lány vagyok! Szerintetek lehet-e belőlem /jó/ rendőr? Merjek neki vágni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 14:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Menj el vagyonőrnek.
2010. júl. 25. 02:37
 22/26 anonim válasza:

mint a rendőrakadémiában a kis, halk néger csaj? :D

egyébként ha erre vágysz, menyj el rendőrnek. csak vannak olyan dolgok, amiket mondjuk egy pék nem él át munka közben, pl. sose hívják ki őt egy tarkónlőtt, vérbefagyott hullához. ha gyomorral bírod az ilyesmit, akkor nyugodtan, ha nem; akkor a munka keményen be fog őrölni.

2010. júl. 25. 18:51
 23/26 anonim ***** válasza:

Végy elő egy zacskó chipset, és fogyaszd el, miközben ezt az oldalt böngészed: [link]

Ha sikerült, akkor azt mondom, mehetsz rendőrnek.

2010. júl. 26. 18:12
 24/26 anonim ***** válasza:

Aki azt mondja minden hülye rendőrnek megy...meg lehet nézni a rendőrtisztin a ponthatárokat,aztán meg a tananyagot a fősulin.

Meg a kérdőívet amit a tiszthelyettesin kérdeznek.Lehet próbálkozni...

2010. júl. 30. 10:28
 25/26 anonim ***** válasza:

"Aki azt mondja minden hülye rendőrnek megy..."

...azzal nem kell foglalkozni, mert az az a szint, amit kb. 10 éve kinőttem (most vagyok 24)

FS

2010. júl. 30. 12:22
 26/26 anonim ***** válasza:
Megáltalkodott emberek vannak már látom....Amikor para van nem a rendőröket hívod?Ja tudom nem mert úgyse csinálnak semmit inkább magad elintézed.
2010. júl. 30. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!