Én egy meglehetősen csendes, zavarba jövős 19 éves lány vagyok! Szerintetek lehet-e belőlem /jó/ rendőr? Merjek neki vágni?
Szia. Ez attól függ, hogy az utcán vagy irodán szeretnél dolgozni. Ha utcán, akkor az, hogy könnyen zavarba jössz hátrány lehet, bár nyilván az évek alatt meg fogsz keményedni, vagy ha mást nem, el lehet bújni a járőr kolléga háta mögé, ha kocsmai verekedésről van szó. De akkor ő meg egyedül szegény mire megy.
Ha irodán szeretnél dolgozni, akkor nem hátrány, ha kedves, könnyen zavarba jövős természeted van.
Szia!
Mi érdekel pontosan? Melyik terület?
Szakközépbe akarsz menni vagy főiskolára?
A "csendes" nem baj, ha ki tudod nyitni a szád akkor, amikor kell.
Mitől jössz zavarba? Hogyan és mikor? Írnál erről?
Szerintem rendőrnek határozott fellépésű FÉRFIAK kellenének, akik nem töketlenkednek, ha gáz van.
Bár a mai szabályozás miatt menj nyugodtan rendőrnek, tőlük ígyis elvették a cselekvés szinte minden jogát.
(de ettől még szvsz nem vagy való rendőrnek)
Azért irodába se előny ha valaki zavarba jön meglepődik.
Mielött valaki rendőrnek állna" sokat kell mérlegelnie, mert tegyük fel még ha férfi is és egy pofozógép, viszont a hulláktól irtózik akkor halott a dolog.
Gondoljunk csak arra ha van egy ember egy házban aki nem ad életjelet magáról, oda is be kell mennie mikor jelentik a szomszédok. Igaz nem mehet be egyedül, mert kell jegyző meg tanu, de neki kell helyt állnia.
És nem tudhatja, hogy az illető felhuzta magát elvagdalta az ereit, vagy csak simán eddig titkolt sátánista és egy baltával áll az ajtó mögött.
Szerintem ha képes vagy meg tartani az elveid, nem vagy hiszékeny és nem gyülölöd (és nem is fogod) a körülöted lévő élőlényeket de tudsz erényes, határozot és maga biztos lenni akkor nyugotan menj rendőrnek. Hisz ebben mi ugyse tudnánk meg akadájozni: fügetlen vagy tölünk.
Szerintem kellenek rendőrnők, hiszen a nőknek magasabb az érzelmi inteligenciájuk(EQ), és ezért sokkal jóbban együtt tudnak érezni más emberekkel.
Ezt férfiként mondom.
Sok sikert! Remélem, majd találkozunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!