Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit akar a rendőrség a testvér...

Mit akar a rendőrség a testvéremtől?

Figyelt kérdés

Július 25-én lassan három hónapja feljelentést tettem a rendőrségen, mert elloptak tőlem 140 ezer forintot. 480 ezer volt a pénztárcámban és 140 -et kilopott egy vagyonőr belőle, mégis ismeretlen elkövető ellen tettem feljelentést.

Amikor tettem a feljelentést kérdezte a nyomozónő, hogy hol dolgozom, mondtam per pillanat sehol, kérdezte akkor hogyhogy ennyi pénzem van,feleltem testvérem nemzetközi kamionsofőr és ő segít engem átmenetilegpénzzel amíg nem találok másik munkát.

Jó azóta semmi.

Csütörtökön felhív egy nyomozó úr engem, hogy tettem náluk egy feljelentést közel három hónapja és ő az ügy előadója és adjam már meg a tesóm telefonszámát, kérdezem hogy miért, ő nem érintett az ügyben, erre felelte, hogy fel akar a testvéremnek tenni egy-két kérdést telefonban. Megadtam.

Egy fél óra mulva testvérem hív engem telefonon ,hogy hívták őt a rendőrségről és azt kérdezték tőle, hogy szokott e a testvérének adni pénzt, tesóm felelte, hogy igen, meg azt is kérdezte tőle a nyomozó, hogy van-e nekem valami betegségem, frlelte igen egy kicsi. Ezután mondta a testvéremnek, hogy igazábó lenne még vagy tíz kérdés, lehet be is kell majd, hogy menjen tesóm a rendőrségre de mondta tesóm, hogy most a napokban nem tud, mert Németországban kamionozik és még több mint egy hét mulva jön haza de lehet hétvégére csak mert hétfőn menni kell vissza, tehát nem igen tud bemenni mostanában. A telefonvonal is szaggatott térerő hiány miatt. Erre azt mondta a nyomozó, hogy nemsoká visszahívja. De nem hívta vissza.

Ez most mi?

Én besétáltam a kapitányságra közel három hónapja feljelentést tenni és azóta semmi, nem hívta még kihallgatni sem, hanem testvéremnek mondták, hogy lehet be kéne menni.

Mit szeretnének a testvéremtől?

2019. okt. 19. 19:58
 1/9 szántóvető ***** válasza:
100%
azt akarják kideríteni hogy normális vagy-e.mert ez nem megszokott történet,1500 eurókat nem sokan tartanak maguknál ezt el kell ismerned neked is.
2019. okt. 19. 20:01
 2/9 A kérdező kommentje:

Van aki nagyobb összegekkel járkál.

Nem is egyszer láttam olyat, hogy a boltban fizetnek a pénztárnál és a pénztárcájában ott lóg a sok pénz. Szóval nem csak egyedűl vagyok ilyen. Nem otthon tartom, hordom magammal, vagyis mostmár nem.

2019. okt. 19. 20:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, vannak más hülyék is, akik attól érzik magukat embernek, ha ki van tömve a pénztárcájuk. Azt akarják megtudni a tesódtól, hogy te is ezek közé tartozol, vagy van komolyabb bajod is.
2019. okt. 20. 00:49
 4/9 anonim ***** válasza:
21%

A XI. kerületi rendőrség álkulcsos betörésnek nyilvánította a ketté hasadt tároló ajtónkat. (amit valószínű nem kulccsal hasítottak ketté).

A rendőrség furcsa.

2019. okt. 20. 07:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Arra voltak kíváncsiak, hogy teljesen ép elméjű és szavahihető vagy-e.

Logikus ezt vizsgálni, mert józan ésszel nem normális az, hogy valaki az összes pénzét magánál hordja.

Kérdés ezek után, hogy a sértettnél mi a mentális probléma:

a) nem teljesen normális;

b) hazudozó.

Ha a), akkor ügy van, amit ki kellene nyomozni, ha b), akkor még másoknál is utána kell kérdezni, hogy szerintük is hazudozó-e a sértett, ha ez jön ki, akkor meg elindulnak arra, hogy bizonyítékokkal alátámasszák, hogy a sértett követett-e el hatóság félrevezetése (Btk. 271. §, 2 év szabadságvesztés) bűncselekményt.

2019. okt. 20. 09:16
 6/9 szántóvető ***** válasza:
100%

előző köszönöm.

plusz az sem mindennapos hogy munkanélküliek mászkáljanak ennyi pénzzel.hiába látod az ellenkezőjét,nem ismered az anyagi helyzetüket.

2019. okt. 20. 13:20
 7/9 A kérdező kommentje:

Utolsó. Azt nem érted meg, hogy jelenleg testvérem adogat pénzt és abbol spóroltam össze a pénzem és mivan ha hordom, bár ezekután nem. A rendőrségnek pedig el kell hinnie, nem tud mit tenni, esetleg hülyének nézi a tesómat is, hogy képes ő támogatni pénzzel. Akkor hülyének néz, ez a mi dolgunk. A testvérem támogat jelenleg, cserében én itthon mosok rá, lakást takarítok, mindent rendben tartok és így egyeztünk.

Aztán hallottam olyat is, hogy a 25 éves gyerek pestre ment dolgozni, albérletben van és keres, de a szülei fizetik k8 az albérleti pénzt, mert mind a kettő orvos.

2019. okt. 20. 13:34
 8/9 szántóvető ***** válasza:
100%
értem én,csak ez ritka.de majd elmondja ugyanezt a testvéred és akkor el fogják hinni.
2019. okt. 20. 13:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát bizony már itt összekavarodsz.

Egyszer csak kölcsönről beszélsz, aztán meg "támogatásról", amiért cserébe mosol, stb. Magyarán pénzért dolgozol neki, és máris hoppá, nem adózol, nyakára zúdítod a NAV-ot.

2019. okt. 21. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!