Ez az ügy megtörétnt?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy volt valamia neten, hogy valakihez betörtek, és felhívta a rendőrséget, hogy jöjjenek ki, mert kirámolják a házát. És azt mondták, most nincs szabad járőr. 2 perc múlva felhívta a rendörséget, hogy ne jöjjenek, vagy küldjenek hullaszállítót, már lelőtte őket... Pár perc múlva kint volt egy rakás járőr...
Ilyen hír tényleg van? Nem találtam a neten sehol. Valaki megtudja adni a linket?
2010. júl. 15. 23:27
1/7 anonim 

válasza:

Azt nem tudom igaz e, de elképzelhető.
3/7 anonim 

válasza:

Ezt ismerem, ez egy városi lengenda. Nem is tudom hol olvastam, de volt ott egy csomó ilyen. Ezek jópofa történetek, van amelyiknek van valóság alapja, vagy esetleg megtörtént, de a nagy része tuti kamu.
4/7 anonim 

válasza:

Elképzelhető. A többi is otthagyta a rablókat:)
5/7 anonim 

válasza:

6/7 anonim 

válasza:

Ez egy viccből van, azt akarja elérni, hogy rohanjanak ki a rendőrök, de az USA-ban jogosan tehetsz ilyesmit.
7/7 anonim 

válasza:

ez nem történt meg hanem egy kitalált eset ami jól példázza a magyar helyzetet, de az benne a vicces, hogy ez ha tényleg lenne ez a szituáció akkor így történne
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!