Hogyha többen rám jönnek, és önvédelemből kórházi ágyba verem őket, mit kapok érte? 20F
Ha a túlerő egyértelmű, akkor a jogos védelmi helyzet is.
Egy jó tanács! A punk p'csákkal csak óvatosan!
Sokszor hülyébbek mint a bakjuk. Ne tévesszen meg hogy csaj, mert rábaxol! :D
Ezek nem karmolni fognak meg hajat húzni! Olyan állast kapsz, hogy a korházban térsz észhez!
#2 vagyok:
Egyébként meg azt tanácsolom, hogy hagyd a p'csába őket.
Keresik a balhét, és minél anti-szociálisabban viselkedhetnek, annál büszkébbek magukra!
A következmények qrvára nem érdeklik őket, sőt, minél nagyobb és pusztítóbb balhét tudnak kirobbantani, annál boldogabbak.
Egy punk minél veszélyesebb provokációt csinál, annál faxább gyerek a többiek szemében! Ha egyenesen öngyilkos akcióba kezd amiből élve kikerül, akkor ő lesz az Isten a többiek szemében!
Igen, valamikor réges-régen én is az voltam! :D
Ne-ne-ne!
Csak ezt ne!
A punkok alapvetően empatikus emberek, a saját bandájuktól nem sajnálnak semmit!
A csajszi közös.
#5 vagyok:
Legalábbis ha rendszeresen velük lóg, akkor igen nagy a valószínűsége. Mivel az ő köreikben nem probléma ha rámozdulnak egy másik csajára, ezért ez szinte biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!