Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Nem szégyen, hogy a mai...

Nem szégyen, hogy a mai rendőrök 70-80%ának pa63, meg p9rc "maroklőfegyvere" (inkább vízipisztolya van? Komolyan az illetékesek közül ez senkit nem zavar?

Figyelt kérdés

#gdvsgsgsg
2019. szept. 26. 18:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Miért? Alienek támadnak rájuk, vagy mi?
2019. szept. 26. 18:25
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Nem.
2019. szept. 26. 18:32
 3/15 anonim ***** válasza:
64%
Ha valaki rádfogná az említett fegyvert, akkor biztosan nem néznéd vizipisztolynak. Bár lehet, hogy bizonyos értelemben mégis az volna, mert valószínűleg bevizelnél...
2019. szept. 26. 19:10
 4/15 anonim ***** válasza:
78%
Minél nagyobb a pisztoly, annál nagyobb a pénisz?
2019. szept. 26. 19:20
 5/15 anonim ***** válasza:
46%
6-os! Nem inkább fordítva? A legtöbb fegyverbuzzancs általában valamit kompenzál...
2019. szept. 26. 19:21
 6/15 A kérdező kommentje:

ma 19:10

Látszik, hogy életetben nem fogtál a kezedben semmilyen lőfegyvert. Azért hordod itt össze a marhaságot. Inkább sárga kazettás nintendőzz, vagy mi volt régan az a kínai selejt... Az a neked való. Utána idd meg a kakaódat, pancsi,aztán az unikornisos pizsidven feküdj le, mert tente time van. ;)

2019. szept. 26. 20:24
 7/15 anonim ***** válasza:
de, de szerencsére évente max 1-2 szer használják, de majd jönnek a CZ-k
2019. szept. 26. 20:29
 8/15 árokpart ***** válasza:
Nem értem mi a baj a P9RC-vel. Ugyan nem vagyok rendőr csak egy sima állampolgár, de van egy riasztó pisztollyá átalakított P9RC-m. A speciálisabb vaktöltényekkel a Black Mamba-val és a szürke Fiocchi 9mm-es P.A.K. töltényekkel is szinte két kézzel kell megfogni mikor elsütöm és szinte biztos vagyok benne, hogy ezekben a patronokban természetesen messze nem akkora, de hasonló erő van mint a 9mm-es Luger lövedékekben. Ugyanis akkora a hangja, hogy másodszorra mikor elsütöttem már fel kellett vennem a fülhallgatót, mert majdnem megsüketültem mellette. Csakis akkor durrantok vele a garázsban mikor garantált, hogy egyik szomszéd sincsen otthon, mert egyáltalán nem egy átlagos riasztópisztoly elsüléséhez hasonlít a hagnja, hanem egy éles lövedékhez. A patronok lángja is piros, meg a szánt is rendesen visszahúzza . Sima 9MM-es PAK patron csak elsül benne, de a szánt nem húzza vissza. Képzeljük el mekkora ereje lehet az éles változatának.
2019. szept. 26. 20:43
 9/15 anonim ***** válasza:
93%
#6 Hát persze kedves Kérdező! Ja nem, ifjú koromban a légpuskás sportlövészetnek hódoltam, sorkatonaként én még rendes kiképzést kaptam és történetesen a sógorom rendőr volt, igazi fegyverbu@i, úgyhogy van tapasztalatom általában a lőfegyverekről és a konkrét típusokról is. Tudom, hogy hozzáértő kezekben halálos fegyverek.
2019. szept. 26. 21:08
 10/15 anonim ***** válasza:
93%
Na, megint kiderült hogy a kérdező a Call of Duty :D
2019. szept. 26. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!