Mit gondoltok a rendőrökről?
Figyelt kérdés
Pozitív, negatív tapasztalat egyaránt érdekel!
Előre bocsátva annyi, hogy nem provokatív a kérdés, csak kíváncsi vagyok ki hogy látja őket!
És, ha kérhetem, csak kulturáltan véleményezzük őket!
2019. szept. 19. 13:12
11/19 anonim válasza:
Gyorshajtásért rendszeresen kapnak komoly pénzbírságot és felfüggesztettet.
Ambrus Attila mit kapott? Semmit, nemzeti hőssé avanzsálták.
Szerintem ne firtassuk, hogy ki hazudik és miben...
12/19 anonim válasza:
Ambrus Attila 12 évet ült, de remélem ez az információ cseppet sem zavar...Azt meg hozzáteszem, hogy a rendőrség és bíróság meg az ügyészség különböző dolgok.
13/19 anonim válasza:
Nem ült egy percet se, maximum papíron. A rendőrség, ügyészség és bíróság pedig ugyanannak a kutyának a kölykei, mindannyian nyakig szarosak. Max. azon lehet vitázgatni, ki a büdösebb közülük.
14/19 anonim válasza:
Ne hazudj!
Évekig börtönben volt!
15/19 anonim válasza:
#14 ja, úgy mint Sztojka. Az újságok címlapján volt börtönben, nem a valóságban. Kettőnk közül nem én vagyok az, aki hazudik.
16/19 anonim válasza:
Teljes mértékben tisztelem őket!
17/19 anonim válasza:
Azt hogy jóba vannak a bűnözőkkel. Csak ezt még maguk is titkolják. Hát tudom én. Láttam is. Éltem is együtt bűnözővel,még poénkodott a rendőr amikor kihívták csendháboritásért és mindig megúszta mert hát megteheti. De azt nem nézte mit követett el. Szánalmasnak tartom. Utálom őket.
18/19 anonim válasza:
Aki azt hiszi hogy a rendőrségnek halvány fing köze van ahhoz hogy ki lesz elítélve, és mennyire az inkább ne villogtassa a nem létező eszét itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!