Kinek mi a tapasztalata a rendőrségről?
Figyelt kérdés
Jó, rossz tapasztalatotok van, kinek mi a tapasztalata, véleménye?2019. aug. 29. 10:18
1/18 A kérdező kommentje:
Javítok: Kinek helyett úgy akartam kérdezni, hogy NEKTEK mi a véleményetek a rendőrségről, de gondolom értitek a kérdést.
2019. aug. 29. 10:20
2/18 anonim válasza:
Ha meg kell büntetniük valami pitiáner dologért, akkor rittik hogy mindig ott vannak, de mikor én vagyok bajba, akkor egy sincs sehol.
3/18 anonim válasza:
Nagyon vegyes. Alapvetően egy agyonbürokratizált, nem hatékony hivatal, amiben dolgoznak tettrekész rendőrök is.
4/18 mindentudó99 válasza:
A trafi az megy de megfogni egy betörőt az már nem.
5/18 anonim válasza:
#4es a börtönök meg csak úgy maguktól vannak túl töltve
6/18 A kérdező kommentje:
Ártatlan emberek is űlnek börtönbe utolsó.
Még rendőrök is akik viszont bűnöztek.
2019. aug. 29. 12:58
7/18 anonim válasza:
A mindenkori kormány erőszakszervezete. Őket a belügyminiszteren keresztül közvetlenül a kormány irányítja.
10/18 A kérdező kommentje:
Amúgy leirom, hogy nekem sem valami jó tapasztalatom van. Nem véletlenűl kérdeztem, hogy én vagyok egyedül így vagy más is, de akkor más is. Kössz az eddigi válaszokat az utolsó kivételével.
A feljelentésemmel nem akartak foglalkozni, azonmban amikor picit jobban kinyitottam a szám, és felhoztam a független rendészeti panasztestületet, akkor utána már megírták a feljelentési jegyzőkönyvet.
2019. aug. 30. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!