Feljelenthetem a lakóházunkbam lakó dilert, úgy hogy ne derüljön ki a személyazonosságom?
Van egy 1 éves gyerekem akit elég sokszor leviszek sétálni napjában, és eszre vettem, hogy van egy roma férfi a házban aki nem dolgozik csak le megy a ház elé jönnek autók és bead valamit.De az új hobbija hogy a lakóház elé és mögé napjában töbször lemegy és egy kis idő múlva egy csapat drogos veszi körül .Minden felhalatszik az undorító mocskos beszédjük nem tudok kimenni az erkélyre mert folyton a ház elött tanyáznak .
Elég veszélyes alakok úgy szeretném bejelenteni hogy ,ne tudják meg mert félek tőlük .Ha ez a barom nem lakna itt egy csendes nyugodt társasház lenne .
Hogy jelentsem be hogy engem ne hurcoljon meg a rendőrség ?
Telefontanún tehetsz névtelenül bejelentést.
Sima rendőrségi segélyhívót nem ajánlom, mert akkor rángatnak majd tanúskodni meg minden. Elvileg persze itt is kérheted az adataid zárt kezelését és akkor nem derül ki. Elvileg. Nálam a rendőrség elcseszte a dolgot, tettem is panaszta a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál, akik megállapították a törvénysértést, pert indítottam a rendőrség ellen és elég komoly összegű sérelemdíjat ítélt meg nekem a bíróság. De ha ezt el akarod kerülni, akkor telefontanú, ott sem a számodat nem látják, sem a nevedet nem kérdezik, teljesen anonim.
#5! " Mit kell jelentgetni? Az ő élete az ő döntése,"
Mi normális emberek fizetjük a ti rehabilitációtok. A drogtól hamar munkaképtelenek lesztek és rengeteg betegséget idéz a cucc elő, ami miatt hatalmas kiadás az egészségügynek is. + nem termelsz GDP-t. Miattad is kapunk kevesebb fizetést. Egy élő zombi leszel.
Keress a sportok közt valami hobbit, ha gyenge vagy hozzá max igyál, de sose füvezz,kokózz !
" Viszont ha nem hülye a díler, akkor van ok a félelemre. Rájöhet hogy ki leskelődött és a kapcsolatainak köszönhetően akkor is bosszút fog tudni állni ha ő már börtönben lesz"
Jah...egy 20.suttyó díler majd a sittről intézkedik...Lul
Kérdező nem kell félni a telefontanú anoním, ráadásul az is jó ha személyesen mész el a rendőrségre. Nyugi nem adnak ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!