Feljelenthetem a lakóházunkbam lakó dilert, úgy hogy ne derüljön ki a személyazonosságom?
Van egy 1 éves gyerekem akit elég sokszor leviszek sétálni napjában, és eszre vettem, hogy van egy roma férfi a házban aki nem dolgozik csak le megy a ház elé jönnek autók és bead valamit.De az új hobbija hogy a lakóház elé és mögé napjában töbször lemegy és egy kis idő múlva egy csapat drogos veszi körül .Minden felhalatszik az undorító mocskos beszédjük nem tudok kimenni az erkélyre mert folyton a ház elött tanyáznak .
Elég veszélyes alakok úgy szeretném bejelenteni hogy ,ne tudják meg mert félek tőlük .Ha ez a barom nem lakna itt egy csendes nyugodt társasház lenne .
Hogy jelentsem be hogy engem ne hurcoljon meg a rendőrség ?
#5! " Mit kell jelentgetni? Az ő élete az ő döntése, be kéne már ezt fejezni, hogy mások után kémkedsz, ő egyéni állampolgári joga, hogy mit tesz és ,hogy hogyan, ha felmerűl, hogy drogterjesztő majd az illetékes módon és körülmények között eljár az illetékes, vagy csak agyadra ment a gyereknevelés és embereket drogosnak hiszel, nem jött meg a csok? Ne realizálj üert ez önbíráskodás. El kell fogadni, hogy másoknak ez a döntése."
Lo-aszt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!